‘Tussen 4 Buren’: Jani laat buren elkaars huis verbouwen in nieuw programma voor Play4

Jani Kazaltzis krijgt binnenkort een nieuw programma. Na Blind Gekocht zal het opnieuw met wonen te maken hebben. In Tussen 4 Buren zal Jani twee buren van huis laten wisselen om dan in elkaars huis één kamer volledig in een nieuw jasje te steken.

Programma’s rond wonen en verbouwen zitten duidelijk in de lift. Zo zijn er met Huizenjagers, Blind Gekocht, Huis Gemaakt, Ons Huis/Nieuw Huis en Miljoenenhuizen dit jaar al heel wat programma’s rond het onderwerp verschenen. Maar Play 4 pakt nu uit met een gloednieuw concept in Tussen 4 Buren.

Tussen 4 Buren

In Tussen 4 Buren zullen buren voor twee dagen met elkaar van huis wisselen. In die tijd zullen ze één kamer volledig in een nieuw jasje steken. Ze krijgen daarbij volledig carte blanche en kunnen dus aan de slag met nieuw behang, een gewaagde kleur op de muren of nieuwe decoratie. Ze krijgen daarbij de hulp van een team van interieurdesigners, waaronder Katrien Vanderlinden, die bekend is van haar kleurrijke kunstprojecten.

“Ik vond het geweldig om mensen blij te kunnen maken met een gloednieuw interieur”, klinkt het bij presentator Jani Kazaltzis. “Ik ben ook ontzettend tevreden met mijn fantastische interieurdesigners die zich telkens weer overtroffen hebben. Tussen 4 Buren is een echt feelgoodprogramma. Ik heb er zelf enorm van genoten en ik hoop dat de kijker net zo veel plezier zal beleven bij het zien van het programma!” Ook Katrien kijkt positief terug naar de opnames. “Ik heb enorm veel plezier gehad in het bedenken van de ontwerpen, maar het hoogtepunt was natuurlijk de reveal van al die kamers. Wanneer ik stond te luisteren achter de deur terwijl Jani aftelde zodat de kandidaten hun ogen mochten openen, waren er altijd eerst enkele seconden stilte. Mijn hart stond dan altijd even stil. En als ik dan een ‘wauw’ of ‘zalig’ hoorde, kon ik weer ademen!”

“Er was één aflevering – een woonkamer van een koppel – en die vrouw kon niet stoppen met huilen”, gaat Katrien verder. “Zelfs wanneer de camera’s al lang waren gestopt met filmen. Tranen van geluk, gelukkig! Hartverwarmend om te mogen maken!”

Bekijk hier de eerste teaser voor Tussen 4 Buren:

Tussen 4 Buren heeft voorlopig nog geen releasedatum, maar zal waarschijnlijk nog dit najaar te vinden zijn op Play4.

Meer
Lees meer...