‘Tussen 4 Buren’: Maak hier kennis met de interieurdesigners

Het nieuwe tv-seizoen komt er bijna aan en dat betekent dat er ook meer informatie wordt bekendgemaakt over de nieuwe programma’s. Een daarvan is het nieuwe Tussen 4 Buren op Play4. Daarin laat presentator Jani Kazaltzis buren elkaars huizen onder handen nemen. Die inrichting wordt uiteindelijk gedaan door maar liefst zes interieurdesigners.

Twee dagen van huis wisselen met je buren om één kamer helemaal in het nieuw te steken. Het kan in het nieuwe programma van Jani Kazaltzis. In het nieuwe programma wisselen buren 48 uur van huis om er één kamer volledig om te toveren. Daarbij krijgen ze de hulp van een deskundige interieurdesigner en dat resulteert soms in gewaagde ideeën.

Elke aflevering trekt Jani eropuit naar een nieuw stel buren. Iedere keer neemt hij twee designers mee die zich volledig mogen uitleven in een kamer. Samen met de handyman én de buren steken ze de kamer in een heel nieuw jasje.

Zes interieurdesigners

Die interieurdesigners zijn van alle markten thuis en zullen dus ook elk een volledig ander idee naar de tafel brengen. In de poel van designers zitten heel wat verschillende profielen, zo doet een Nederlands TikTok-fenomeen zijn intrede en is ook een bizar duo van de partij.

Anneke en Daan

De eerste designer is een oude bekende. Anneke Crauwels heeft in Extreme Makeover al heel wat dromen kunnen verwezenlijken, en daar zal ze ook nu weer haar uiterste best voor doen. “Ik creëer ruimtes met een ziel, een thuis voor iedereen die houdt van het leven en schoonheid.” Naast Anneke doet ook een bekende TikTokker zijn intrede. Daan Alferink is een Nederlander die al zes jaar in Antwerpen woont. Op sociale media heeft hij een enorme aanhang waar hij geregeld wel eens tips and tricks meedeelt.

Anneke Crauwels en Daan Alferink (Bron: Play Media)

Harald, Wim, Klaas en Katrien

Ook het opvallende duo Harald Ligtvoet en Wim Soete zullen te zien zijn in het nieuwe programma. Dit designersduo is niet enkel zot van elkaar, maar ook zot van gewaagde kleurcombinaties. De mensen die hen over de vloer krijgen, kunnen dus al uitgaan van een opvallend kleurenpallet op de muren.

Daarnaast is er ook nog Klaas Van Tilburgh. Hij focust heel hard op het persoonlijke in een design. Klaas zal dan ook alles uit de kast halen om de buren omver te blazen met een hyperpersoonlijk interieur. Als laatste zal ook Katrien Vanderlinden zich van haar beste kant laten zien. Katrien is tv-regisseur, maar heeft ook een eigen bedrijf waarmee ze in het verleden al vele kale muren transformeerde in gepersonaliseerde kunstwerken en gigantische street art projecten neerzette.

Harald Ligtvoet & Wim Soete, Klaas Van Tilburgh en Katrien Vanderlinden (Play Media)

Tussen 4 Buren is binnenkort te zien op Play4.

Meer
Lees meer...