‘WandaVision’ start countdown naar release met nieuwe teaser

Op de release van WandaVision op Disney+ hoeven we maar een maand meer te wachten. De hele wereld telt af naar dat moment. En daar speelt Marvel maar al te graag op in. De studio heeft namelijk een nieuwe teaser van de serie gelost, waarin de countdown naar de release van WandaVision wordt ingezet.

Op 15 januari is het zover, dan verschijnt WandaVision op streamingplatform Disney+. Die datum is ondertussen minder dan een maand van ons verwijderd, en dus maakt Marvel z’n fans nog even extra warm voor de nagelnieuwe serie.

WandaVision

In WandaVision worden de Marvel-personages Wanda Maximoff/Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) en Vision (Paul Bettany) gevolgd. De twee zijn een excentriek, maar enorm gelukkig koppel, en settelen zich in een context die alleen maar in films en series voorkomt.

Nieuwe teaser

De serie is een soort sitcom, die zich in verschillende decennia afspeelt. Dat maakt Marvel nog maar eens duidelijk in de nieuwste teaser van WandaVision. Daarin verschijnen verschillende keren de woorden ‘Eén maand’, in lettertypes die typisch zijn voor bepaalde periodes.

In de teaser krijgen we ook een reeks beelden van Wanda en Vision te zien. De twee zijn het vrolijke duo dat we eerder al leerden kennen, maar er is iets dat niet helemaal klopt. Zo kijkt Wanda heel achterdochtig naar haar mysterieuze buurvrouw Agnes (Kathryn Hahn).

15 januari

De release van WandaVision stond normaal nu ongeveer gepland. Maar door de coronacrisis liep de productie van de serie wat vertraging op. Het verschil is gelukkig niet al te groot: WandaVision verschijnt over een maand, op 15 januari.

Een overzicht van alle toekomstplannen van Marvel vind je hier.

Meer
Lees meer...