Wednesday laat ‘Thing’ los op het publiek in een nieuwe video van Netflix

Het nieuwste goudhaantje van Netflix heet WednesdayDe serie over de zestienjarige dochter uit de bekende Addams Family staat nog maar een week op de streamingdienst en heeft nu al een record verbroken. In de serie maken we ook kennis met Thing, het nogal bizarre ‘huisdier’ van de Addams Family. En dat huisdier werd meteen (nogal letterlijk) op het publiek losgelaten.

De acht afleveringen van het eerste seizoen van Wednesday staan nog maar sinds woensdag 23 november op Netflix, maar toch heeft de reeks al een record te pakken. In de week van maandag 21 tot en met 27 november is er namelijk maar liefst 341,2 miljoen uren naar Wednesday gekeken.

Om dat succes te vieren besloot Netflix dan ook meteen om het publiek te verrassen met een speciale actie in New York. In een nieuwe video is te zien hoe Wednesday haar huisdier ‘Thing’ loslaat in de grote stad.

Wednesday

In Wednesday zien we hoe de Addams-dochter zich, ondanks de reputatie van haar familie, probeert in te burgeren in de Nevermore Academy. Daar moet ze een kamer delen met andere kinderen met speciale krachten. Maar daarnaast brengt ook de school enkele geheimen met zich mee. En die geheimen gaat Wednesday, op haar eigen manier, proberen oplossen.

De serie bevat heel wat knipogen naar de originele Addams Family-film en er is ook al één scène die viraal gaat op apps als TikTok en Twitter. Dat is een dansscène waarin Wednesday het beste van zichzelf geeft op Goo Goo Muck van The Cramps. Maar naast die scène is er nog een ander populair element in de reeks.

Thing

Dat element is Thing, het huisdier van de Addams Family. Hij wordt door vader Gomez (Luis Guzmán) aangesteld om Wednesday (Jenna Ortega) in de gaten te houden tijdens haar tijd op de Nevermore Academy. Thing is een afgehakt hand dat zich op zichzelf kan voortbewegen en dus soms voor angst zorgt.

Om het grote succes van de serie te vieren liet de streamingdienst Thing los in New York. In een video is te zien hoe hij op avontuur gaat door de Big Apple en inwoners en toeristen schrik aanjaagt.

Bekijk de video van Thing in New York hier:

Meer
Lees meer...