‘Wednesday’: Netflix deelt title sequence van aankomende serie over Addams Family

De Addams Family is bijna terug van weggeweest. Meer specifiek Wednesday Addams, de dochter uit de bekende familie. Netflix komt eind deze maand namelijk met de achtdelige serie Wednesday van de hand van regisseur Tim Burton. En de streamingdienst deelde nu al de title sequence daarvan.

In februari 2021 maakte Netflix al bekend dat Tim Burton voor het eerst een volledige serie zou maken. Het wist de succesvolle regisseur van onder andere Charlie and the Chocolate Factory, Corpse Bride, Sleepy Hollow, Mars Attacks!, Edward Scissorhands en Beetlejuice namelijk te strikken voor de reeks Wednesday.

Wednesday Addams

Die zou gaan over Wednesday Addams, de enige dochter uit de beruchte Addams Family. Voor de hoofdrol van Wednesday werd Jenna Ortega gecast. De pas 20 jaar geworden actrice maakte in het verleden naam in onder andere Jane the Virgin en You.

Wednesday zal de schooljaren van de 16-jarige Wednesday Addams aan de Nevermore Academy volgen. We zullen zien hoe Wednesday haar opkomende paranormale gaven onder de knie probeert te krijgen. Daarnaast moet ze ook op zoek naar een gruwelijke seriemoordenaar die de plaatselijke stad terroriseert. Maar ze zal ook bezig zijn met het oplossen van een bovennatuurlijk moordmysterie waarbij haar ouders 25 jaar geleden betrokken waren. En dat alles terwijl ze ook te maken krijgt met de normale problemen en verwarde relaties van een tienermeisje.

Bekijk de title sequence van Wednesday hier:

Wednesday verschijnt op 23 november 2022 op Netflix. Ondertussen een andere serie kijken? Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...