‘Your Christmas or Mine 2’ met Asa Butterfield krijgt trailer

Een van de leukste kerstfilms van vorig jaar krijgt binnenkort een vervolg. In Your Christmas or Mine 2 volgen we opnieuw het koppel James (Asa Butterfield) en Hayley (Cora Kirk) en hun wel heel verschillende achtergrond. En ook deze keer is er een grote mix-up, de nodige verwarring en de vraag of hun liefde sterk genoeg is.

Voor fans van kerstfilms komen er leuke tijden aan, want iedere streamingdienst komt de komende tijd met een verse lading. Zo kan je sinds vandaag op Netflix terecht voor Best. Christmas. Ever! en volgt daar later ook nog onder andere Family Switch. Disney+ pakt dan weer uit met Dashing Through The Snow.

Asa Butterfield en Cora Kirk

Op Prime Video verschijnt op 8 december Your Christmas or Mine 2. Die film is een vervolg op Your Christmas Or Mine?, dat vorig jaar verscheen. Daarin volgden we het prille koppeltje James, gespeeld door Asa Butterfield (Sex Education), en Hayley, gespeeld door Cora Kirk (The Devil’s Light). Op het moment dat zij elk naar hun thuis willen gaan op Kerstmis te vieren, beslissen ze gelijktijdig om toch bij de ander op de trein te stappen. Daardoor komen ze aan bij elkaars familie en door een storm zullen ze daar ook de feestdag moeten doorbrengen.

Your Christmas or Mine 2 gaat opnieuw over Hayley en James en hun heel verschillende families. En ook deze keer is er een mix-up. De families besluiten namelijk samen op skireis te gaan, maar de armere Taylors kiezen er daarbij wel voor om zelf alles te boeken. Een vergissing de luchthaven zorgt ervoor dat beide gezinnen in elkaars accommodatie terechtkomen en die zijn alleszins heel verschillend.

Uiteindelijk raken James en Hayley toch bij elkaar. Maar in de trailer zien we hoe er dan ineens een ex (?) van James opduikt en dat zorgt ervoor dat Hayley begint te twijfelen aan hun relatie.

Bekijk hier de trailer van Your Christmas or Mine 2:

Your Christmas or Mine 2 is vanaf vrijdag 8 december te streamen op Prime Video.

Meer
Lees meer...