Left Right
scrollTop top

8 trucjes om meer kans te maken op een ticket voor Tomorrowland 


8 trucjes om meer kans te maken op een ticket voor Tomorrowland 

Nog geen ticket voor Tomorrowland? Je hebt nog een (kleine) kans, want de wereldwijde verkoop voor Tomorrowland 2016 is van start gegaan. Wil je echt één van de ‘people of Tomorrowland’ zijn dit jaar? Met deze trucjes vergroot je je kans op een ticket voor het festival. 

1. Pre-registratie: check

Zonder pre-registratie moet je er gewoon niet aan beginnen. De belangstelling was bij de registraties al overdonderend, de verkoop zal niet veel beter zijn. Mensen die ‘in de weg lopen’ en tickets proberen kopen terwijl ze dat niet kunnen, vertragen de boel alleen maar voor de anderen.

2. Oefen je captcha skills

captcha

Grote kans dat het registratiefomulier net als vorig jaar is beveiligd met een captcha-test. Oefen het invullen ervan op de site zodat je zeker en snel de juiste combinatie invult.

3. Synchroniseer je computerklok

Zet de klok juist bij de werkelijke verkoop. Staat je systeemklok voor, dan ben je te vroeg voor de wachtrij, staat je klok te laat dan zal je te laat in de wachtrij komen.

4. Zet je browser tijdig open

Zet de ticketsite open vóór het verkoopmoment en refresh zeker niet.

5. Koop duurdere pakketten

Wie er écht wil bijzijn, heeft maar één optie: meer geld uitgeven. Voordeel: je hoeft de duurste formule (all in met het vliegtuig) als Belg al zeker niet te kopen. En je kan slapen op hotel. Uitgeslapen festivalgangers kunnen langer feesten!

6. Koop zeker GEEN ticket op de alternatieve markt

De beveiliging op Tomorrowland is heel streng, en een pak mensen hebben zich al laten vangen. Je komt er niet in zonder officieel ticket of na gesjoemel met bandjes. Heb je tickets te veel of kan je niet meer gaan, bied ze dan aan via de officiële Ticket Exchange Desk. Omgekeerd, wil je nog tickets bemachtigen, koop ze dan enkel via dezelfde desk.

7. Niet gelukt? Schakel buitenlandse familie in bij de wereldwijde verkoop

Als Belg heb je dan wel meer kans om aan een ticket voor Tomorrowland te geraken, maar als het je nog niet gelukt is om eentje te bemachtigen, kan je ook buitenlandse vrienden of familie inschakelen om voor jou eentje te kopen.

8. If all else fails: ga naar TomorrowWorld

Het weer is er beter (en heter) en Amerikanen gaan helemaal loos op zo’n festival. Door het gigantische terrein zijn er ook meer tickets en Belgen kregen vorig jaar ook hier een voorkeursbehandeling: ze konden tickets voor TomorrowWorld kopen buiten de ‘normale’ verkoopdata.

Waarom je zoveel moeite zou doen? De ‘Full Madness’ die enkel de ‘people of Tomorrowland’ al ervaren hebben…


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  42.983.086
 • Aantal
  doden
  1.153.547
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  321.031
 • Aantal
  doden
  10.810