‘The Masked Singer’: Deze songs hoor je in de vierde aflevering

In The Masked Singer is het alweer tijd voor de vierde aflevering. Daarin nemen opnieuw zes gemaskerde zangers het tegen elkaar op voor een plaatsje in de volgende aflevering. Eén van hen zal echter onherroepelijk ontmaskerd worden. Dit zijn de songs waarmee ze de strijd aangaan.

Voor Boom – aka de zeer verrassende Wim De Vilder – eindigde het avontuur in The Masked Singer vorige week vroegtijdig. Deze week is het weer tijd aan de andere groep gemaskerde zangers. Daaruit zagen we eerder al De Mike ontmaskerd worden als Hugo Sigal.

Nieuwkomer Labradoodle

Zijn plaats wordt ingenomen door nieuwkomer Labradoodle. Die zal vrijdag een eerste keer zijn stem laten horen. “Hij is trendyer dan een labrador en extravaganter dan een poedel”, stelt Jens Dendoncker de nieuwkomer alvast voor aan het publiek en de speurders. Om te weten wie er onder het masker zit, moeten we nog even geduld hebben, maar indruk maken doet Labradoodle alvast wel.

De zes kandidaten die vrijdagavond in de vierde aflevering van The Masked Singer in actie komen, nemen het opnieuw in drie duels tegen elkaar op. Het publiek mag daarbij telkens een favoriet kiezen, waarna de speurders ook nog eens één iemand kunnen redden.

Alle songs

  • Feniks zingt Yes, and? van Ariana Grande
  • ​Eikeltje zingt Satisfaction van Benny Benassi
  • ​Dame Blanche zingt Me Too van Meghan Trainor
  • Zebra zingt Murder On The Dancefloor van Sophie Ellis-Bextor
  • Space Babe en Scooter zingen Scream & Shout van will.i.am feat. Britney Spears
  • Labradoodle zingt Are You Gonna Go My Way van Lenny Kravitz

The Masked Singer is iedere vrijdag om 20.40 uur te bekijken op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...