Netflix hernieuwt ‘The Diplomat’ voor een derde seizoen

Nog voor de release van het tweede seizoen heeft Netflix The Diplomat al hernieuwd voor een derde seizoen. Dat maakte de streamingdienst zelf bekend op sociale media.

The Diplomat verscheen eind april op Netflix en was daar onverwachts een groot succes. De serie bereikte een breed publiek en stond in de eerste week na de release wereldwijd op nummer 1 van alle Engelstalige series. In maar liefst 86 landen haalde de reeks de top 10. In België was de serie volgens FlixPatrol zelfs even de meest bekeken serie van het moment.

Dat eerste seizoen eindigde op een cliffhanger, waardoor toen al duidelijk was dat er vermoedelijk plannen waren voor een vervolg. Door het enorme succes van de reeks bleef de aankondiging daarover dan ook niet lang uit. Vanaf donderdag 31 oktober kan je dat tweede seizoen van The Diplomat ook eindelijk streamen op Netflix.

Londen en New York

Nog voor het zover is, is er al meer goed nieuws van Netflix over The Diplomat. De reeks krijgt namelijk sowieso nog een derde seizoen. De productie daarvan is momenteel al volop bezig in zowel Londen als New York. Dat vertelde Netflix Chief Content Officer Bela Bajaria tijdens de Bloomberg Screentime Conference in Los Angeles. Later bevestigde de streamingdienst het goede nieuws ook op sociale media. Wanneer dat derde seizoen precies te zien zal zijn, is nog niet bekendgemaakt.

The Diplomat gaat over Kate Wyler, gespeeld door Keri Russell, die onverwachts de nieuwe ambassadeur voor de Verenigde Staten in het Verenigd Koninkrijk wordt. Die functie is echter volledig buiten haar comfortzone, aangezien ze eigenlijk van plan was om afgevaardigd te worden naar Afghanistan.

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer streamingnieuws? Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief via deze link.

Meer
Lees meer...