Apple Vision Pro komt binnenkort waarschijnlijk uit in meer landen

De kans is groot dat de Apple Vision Pro binnenkort in meer landen te koop is. Uit analyse van de interne code van de revolutionaire Mixed Reality-headset van Apple blijkt dat er in de nabije toekomst ondersteuning voor meer talen dan het Engels zal zijn. Dat lijkt een voorbode voor een release in andere landen.

In het nieuws: Het is de website MacRumors die ontdekte dat Apple van plan is om binnenkort twaalf nieuwe talen toe te voegen aan het virtuele keyboard van de Vision Pro. Dat zou een voorbode kunnen zijn van een release in andere landen.

  • De langverwachte Apple Vision Pro is sinds 2 februari te koop in de Verenigde Staten. Daar is het toestel een succes. Ondanks de hoge prijs gaat de headset toch vlot over de toonbanken.

Nieuwe talen: De twaalf nieuwe talen die klaarstaan in de code van de Apple Vision Pro zijn Kantonees (traditioneel), Chinees (vereenvoudigd), Engels (Australië), Engels (Canada), Engels (Japan), Engels (Singapore), Engels (VK), Frans (Canada), Duits (Duitsland), Japans en Koreaans.

  • Waarschijnlijk is Apple dus van plan om zijn headset binnenkort uit te brengen in Australië, Canada, China, Frankrijk, Duitsland, Japan, Singapore, Zuid-Korea, het Verenigd Koninkrijk en mogelijk ook Hongkong en Taiwan.
  • Apple heeft zelf nog niet gereageerd op die geruchten. In het verleden had het wel al laten weten dat de release van de Vision Pro buiten de Verenigde Staten gepland is “later dit jaar”.

Apple Vision Pro

Apple Vision Pro is een bril die je kan opzetten en die kan gebruikt worden als een soort “ruimtelijke computer”. Het toestel vermengt de digitale wereld naadloos met de echte wereld en maakt gebruik van zowel augmented reality (AR) als virtual reality (VR). Je kan de Apple Vision Pro bedienen met je ogen, handen en stem. Met het toestel kan je duizenden applicaties gebruiken, zoals Microsoft 365, Slack, Disney+, Apple Arcade, FaceTime, Photos en nog veel meer. Daarnaast stelt het je ook in staat om altijd en overal te verbinden met andere gebruikers. De Vision Pro bevat heel wat ingebouwde sensors, camera’s en microfoons.

Meer
Lees meer...