‘Blind Gekocht’: Eerste teaser toont meteen paniek en tranen bij kopers

Blind Gekocht komt binnenkort terug en in de eerste teaser is meteen te zien dat het ook nu weer een seizoen vol drama zal worden. Zo zien we kopers panikeren, maar zit ook Kinga met de handen in het haar. Dat belooft dus weer.

Play4 heeft een eerste teaser gelost voor het nieuwe seizoen van Blind Gekocht. Het gaat al om het zesde seizoen van het programma waarin mensen hun spaargeld afgeven om hun droomhuis te vinden. Maar dat krijgen ze pas te zien wanneer het geld al overgemaakt is.

Blind Gekocht

In 2019 verscheen het eerste seizoen van Blind Gekocht. In het programma krijgen we verschillende koppels, gezinnen en alleenstaanden te zien die op zoek zijn naar een woning om te kopen, maar om uiteenlopende redenen hebben ze de juiste woning nog niet gevonden. In Blind Gekocht kunnen ze dan hun spaargeld overmaken aan Jani Kazaltzis en zijn team, die dan de geschikte woning binnen het budget proberen te vinden. Vaak gaat het hierbij om woningen die nog niet tiptop in orde zijn en nog flinke verbouwingen nodig hebben, waardoor de kopers vaak voor verrassingen komen te staan.

Maar uiteindelijk zorgen de binnenhuisarchitecten ervoor dat het huis wél het droomhuis wordt van de kopers. De afgelopen seizoenen waren Bart Appeltans en Kelly Claessens de vaste binnenhuisarchitecten, maar zij besloten vorig jaar om allebei uit het programma te stappen. Daardoor zullen we in het nieuwe seizoen kennismaken met nieuwe binnenhuisarchitecten. Wie dat zijn, is voorlopig nog niet geweten. Makelaar Kinga Kantorska keert wel terug. Haar krijgen we in de teaser al te zien waarbij ze laat weten dat ze “gewoon flipt”. Ook krijgen we al enkele kopers te zien, die niet helemaal tevreden lijken met hun nieuwe woonst.

Voorlopig is er nog geen exacte releasedatum bekend voor het nieuwe seizoen van Blind Gekocht, maar Play4 laat in de teaser alvast weten dat de release voor “binnenkort” is.

Bekijk hier de eerste teaser voor het nieuwe seizoen van Blind Gekocht:

Blind Gekocht verschijnt binnenkort op Play4 en is online te bekijken via GoPlay.

Meer
Lees meer...