‘Blind Gekocht’: Inschrijvingen voor nieuw seizoen zijn gestart

Afgelopen woensdag was de voorlopig laatste aflevering van Blind Gekocht te zien op Play4. Maar daarin maakten de makers ook meteen duidelijk dat er nog een nieuw seizoen zal volgen. De inschrijvingen voor dat seizoen zijn ook meteen van start gegaan. De uitzendingen zullen waarschijnlijk in het voorjaar van 2025 volgen.

De zender Play4 is opnieuw op zoek naar kandidaten voor Blind Gekocht. De laatste weken konden kijkers zien hoe heel wat gezinnen geholpen werden door experts in het vinden van hun droomhuis. Tijdens de laatste aflevering kwamen alle gezinnen opnieuw aan het woord.

Daarbij deden Balder en Heleen zelfs een kleine oproep. “Twijfel niet en schrijf je in”, klonk het. Al namen ze kort nadien enkele woorden terug. “Alhoewel, ik wil niet dat mensen nadien bij ons komen zeggen dat ze toch niet blij waren.”

Nieuw seizoen

Al tijdens de laatste aflevering was het dus duidelijk dat er een nieuw seizoen zou komen. Dat kwam mede door het verhaal van Lore en Armand dat ook pas volgend seizoen verder zal gaan. Moeder en zoon uit het West-Vlaamse Woesten kregen namelijk slecht nieuws te verwerken. Hun nieuw huisje zou niet op tijd klaar zijn voor de uitzending en dus konden ze nog niet verhuizen.

De twee zullen binnenkort dus wel naar hun nieuwe huisje kunnen trekken, maar dat krijgen kijkers pas in het volgende seizoen te zien. Daar zullen ze vergezeld worden door nog heel wat andere gezinnen of kandidaten.

Inschrijvingen

De inschrijvingen voor het komende seizoen zijn dus geopend. Al heb je wel wat tijd nodig om die in te vullen. Naast de gebruikelijke gegevens moet je namelijk ook al uitgebreid je wensen neerschrijven. Daarnaast moet je ook foto’s van jezelf uploaden én een video van vier minuten waarin je je voorstelt, je verhaal vertelt en ook zegt wat jullie precies zoeken.

Inschrijven voor het nieuw seizoen van Blind Gekocht kan via deze link.

Meer
Lees meer...