‘Blind Gekocht’ eindigt in mineur: “Jullie kunnen nog niet verhuizen”

Deze week is het tijd voor de laatste aflevering van Blind Gekocht. De voorbije weken zagen fans hoe verschillende gezinnen een nieuw huis kregen en ook deze week maken we nog kennis met een nieuw gezin: Lore en Armand. Al loopt voor hen niet alles zo goed af.

Seppe en Niels in Heule, Balder en Heleen in Merelbeke, Heike en Gert-Jan in Nazareth, Ingrid in Leuven en Mevin en Pieter in Hasselt. Al deze mensen kregen in het voorbije seizoen de hulp van Kinga, Christophe en Dorien in hun zoektocht naar een huis. Deze week vervolledigen Tony en Chloë dat lijstje, maar voor het zevende gezin, Lore en Armand, verloopt het seizoenseinde minder goed.

Lore en Armand

Deze week leren de fans van Blind Gekocht een nieuw gezin kennen: Lore (32) en Armand (7). Zij krijgen wel meteen een stevige opdoffer te verwerken: door vertragingen op de werf geraakt hun nieuwe woning niet tijdig klaar voor uitzending.

In plaats van de verhuiswagen zijn het Jani en Dorien die in allerijl naar Woesten trekken om het slechte nieuws te brengen. “Dorien heeft heel hard haar best gedaan, maar met heel veel spijt ons hart moeten we jullie komen vertellen dat jullie nu nog niet kunnen verhuizen”, vertelt Jani aarzelend.

Nieuw seizoen

Dit seizoen krijgen Lore en Armand dus geen nieuw huis, maar toch willen de makers hen ook niet aan hun lot overlaten. “We willen het gewoon goed doen voor jullie. Jullie geluk gaat misschien een beetje opschuiven, maar wij denken oprecht dat als jullie het huis gaan zien, jullie echt gelukkig gaan worden”, verzekeren Jani en Dorien.

Het Blind Gekocht-team blijft de komende weken volop aan de slag om hun nieuwe thuis af te werken. Het vervolg met de reveal zal in het volgende seizoen van Blind Gekocht te zien zijn.

Meer
Lees meer...