‘Blind Getrouwd’: Zo leven Fleur en Alexander toe naar het beslissingsmoment

Het einde is in zich in Blind Getrouwd. Komende maandag kunnen we op VTM namelijk kijken naar de allerlaatste aflevering van dit seizoen. Daarin zullen we nog van twee koppels het beslissingsmoment te zien krijgen en dat belooft vooral bij Alexander en Fleur spannend te worden.

De eerste twee beslissingsmomenten in Blind Getrouwd leverden een “nee” en een “ja” op. Emma en Emile besloten namelijk om getrouwd te blijven, terwijl Mathieu en Isabelle zonder elkaar verdergaan.

Komende maandag krijgen we dus de volgende beslissingsmomenten te zien. Daarbij wordt niet echt veel spanning verwacht bij Brecht en Jolien, al belooft VTM in hun aankondiging wel dat Brecht “een bommetje dropt in de finale”.

Alexander en Fleur

Het is daarentegen wel vol spanning uitkijken naar de keuzes van Fleur en Alexander. Zij leken lange tijd een heel mooie match, maar hun connectie bleef daarna een beetje op hetzelfde niveau steken. Dat leek uiteindelijk vooral Alexander te storen, want hij hoopte echt op meer gevoelens voor het beslissingsmoment. Fleur gaf al aan dat ze met haar hart waarschijnlijk “ja” zou zeggen, maar uit zelfbescherming mogelijk toch voor een “nee” gaat.

“Het was voor mij belangrijk om terug in mijn routine te komen. Om opnieuw te gaan werken, ‘s avonds te gaan sporten … en om dan te zien: in die dagelijkse routine: mis ik Fleur daarin?”, blikt Alexander vooruit naar zijn keuze. Fleur geeft dan weer aan heel veel zenuwen te hebben voor het beslissingsmoment. Eén ding staat vast: er zullen tranen vloeien in het stadhuis van Jabbeke … en vermoedelijk ook bij veel kijkers.

Bekijk hier het fragment uit Blind Getrouwd:

De laatste aflevering van Blind Getrouwd is maandag 27 november om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...