‘Blind Getrouwd’ lanceert oproep voor laatste match

Wie graag zou meedoen met Blind Getrouwd, maar zich nog niet heeft ingeschreven, krijgt nog een laatste kans. De makers van het populaire VTM-programma lanceerden namelijk een ultieme oproep om de laatste match van het komende seizoen te vormen. Daarvoor delen ze vier profielen waarvoor ze een match zoeken.

“Tijdens de voorbereidingen voor het volgende seizoen, hebben we een paar sterke koppels kunnen vormen, en waren we zò dicht bij een match voor Layla, Jonas, Els en Jens, maar is het net niet gelukt. Layla, Jonas, Els en Jens hebben de voorbije maanden het volledige Blind Getrouwd-traject doorlopen en al heel wat tijd en energie geïnvesteerd in Blind Getrouwd. Daarom willen wij nu ook een extra inspanning doen om voor hen alsnog de ideale partner te vinden”, zegt klinisch psychologe, relatietherapeute en Blind Getrouwd-experte Sarah Hertens over de vier kandidaten waarvoor een match gezocht wordt.

Wie zich geroepen voelt, en in de voetsporen wil treden van Brecht en Jolien, kan zich tot 5 mei aanmelden op vtm.be.

Layla (31) – spontaan, open, goedlachs

De 31-jarige Layla komt uit Vlaams-Brabant, waar ze werkt als kleuterjuf. Ze heeft een Marokkaanse papa en een Belgische mama, maar voelt zich toch vooral Belg. Naar eigen zeggen is ze het online dating helemaal beu, waardoor ze hoopt haar ideale man te vinden via Blind Getrouwd. Bovendien vindt ze mannen altijd mooier in het echt.

Ze is omringd door goede vrienden, waarmee ze graag gaat dansen, en een hond, waarmee ze graag gaat wandelen. Layla is een open-minded, goedlachse, extraverte vrouw, die goed kan luisteren en ruzies verafschuwt. Haar ideale man is extravert, open-minded, empathisch en communicatief. Al mag er gerust af en toe een avondje in de zetel doorgebracht worden, want nu en dan een avondje chillen is evengoed 100 procent Layla.

Jonas (28) – sociaal, avontuurlijk, allesbehalve routineus

De 28-jarige Jonas woont in een ruim rijhuis in West-Vlaanderen en werkt door voor de vrijetijdsdienst van zijn stad. Als bijberoep organiseert hij teambuildings en bouwt hij escape rooms, iets wat helemaal past bij zijn avontuurlijke kant. Zo kan hij niet tegen routine, reist hij graag ver en probeert hij graag nieuwe sporten uit. Ook voor Jonas is zijn hond heel belangrijk. Met zijn vriendengroep doet hij vaak een saunaatje, een gezellige barbecue of gaat hij een weekendje weg.

De ideale vrouw van Jonas zit vol positieve vibes, neemt initiatief, kan goed luisteren en gaat graag mee op avontuur. Jonas wil zelf graag geborgenheid geven en krijgen en zoekt dus de perfecte mix tussen uitdaging en rust.

Els (31) – aanstekelijk enthousiast, zorgzaam, perfectionistisch

De 31-jarige Els woont in Vlaams-Brabant. Ze studeerde seksuologie, maar ging daarna voor haar droom en volgde in avondonderwijs de studie afslankconsulent en gelaatsverzorging. Nu werkt ze als accountmanager in een bedrijf dat actief is in de medische cosmetica en esthetische geneeskunde. Ze wil binnenkort haar eigen huidverbeteringsinstituut openen. Voor Els is haar werk echt haar passie.

Ze houdt verder ook van dansen op alternatievere festivals, sporten en veel babbelen. Ook doet ze graag verre reizen, die ze zelf helemaal uitstippelt. Els doet graag veel voor andere mensen, maar leerde uit vorige relaties dat ze zichzelf niet uit het oog mag verliezen. Ze is helemaal gelukkig met het leven als single, ze zal enkel settelen voor iemand die echt een meerwaarde kan zijn in haar leven. Idealiter is dat een zorgzame, intelligente man met veel humor, die graag babbelt en sportief is.

Jens (25) – energiek, positief, zorgende familieman

De 25-jarige Jens woont en werkt in West-Vlaanderen. Hij werkt als mobiel agent, al zou hij graag als cipier werken. Ondanks zijn jonge leeftijd is Jens helemaal klaar voor huisje, vrouwtje en kindje. Jens is gedreven, positief, optimistisch en heeft een goede band met zijn familie. Met goed gezelschap, eens op stap gaan en een lange wandeling kan je hem blij maken. Als lid van een toneelvereniging maakt hij binnenkort zijn debuut op de planken.

Die speelse, impulsieve kant zoekt hij ook in zijn vrouwtje. Iemand die net zoals hij houdt van sport en avontuur, op stap gaan en reizen. Maar vooral iemand met wie hij een emotionele klik en een diepe connectie heeft.

Meer
Lees meer...