‘Bridgerton’: Opnames derde seizoen lopen vertraging op door discussie over scenario

Fans van Bridgerton zullen mogelijk nog iets langer moeten wachten op het derde seizoen van de serie. Volgens insiders zijn de opnames namelijk tijdelijk stilgelegd omdat producer Shonda Rhimes niet tevreden was over het scenario. Het derde seizoen zou een te duistere verhaallijn bevatten en niet vrolijk genoeg zijn.

De succesreeks Bridgerton is gebaseerd op de boeken van schrijfster Julia Quinn. Zo richtte seizoen 1 zich op Daphne Bridgertons (Phoebe Dynevor) liefdesverhaal met Simon Basset (Regé-Jean Page). Het nog populairdere tweede seizoen volgde de romance van Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey) en Kate Sharma (Simone Ashley). Voor het derde seizoen haalt de reeks zijn inspiratie bij het vierde boek. Dat zal dus het liefdesverhaal van Colin Bridgerton (Luke Newton) en Penelope Featherington (Nicola Coughlan) volgen. 

Seksuele plotlijn

De opnames van seizoen 3 van Bridgerton zijn al bijna een half jaar geleden begonnen, maar nog lang niet afgerond. Volgens The Mail on Sunday is er namelijk een interne discussie uitgebroken over het scenario van de reeks. Zij vernamen dat producer Shonda Rhimes meer “fun” in de reeks wil steken. Daarom moeten bepaalde scènes die te duister zijn herschreven worden.

Over wat het precies gaat, is niet geweten, al wordt er wel gezegd dat het te maken heeft met een “seksuele plotlijn”. Nicola Coughlin, die Penelope speelt, verklapte eerder al dat er in seizoen 3 opnieuw – net als in seizoen 1 – meer seksscènes te zien zullen zijn.

Hoeveel vertraging de opnames precies hebben opgenomen en wanneer het derde seizoen van Bridgerton te zien zal zijn op Netflix is ook nog niet bekendgemaakt.

Meer
Lees meer...