BTS kondigt na online concert ook vier concerten met publiek aan

De Zuid-Koreaanse boyband BTS gaat binnenkort opnieuw voor een livepubliek optreden. De groep heeft vier concerten aangekondigd in Los Angeles waarop ze voor de eerste keer in meer dan twee jaar tijd opnieuw voor publiek op het podium zullen staan.

BTS heeft er met verschillende wereldrecords en indrukwekkende samenwerkingen succesvolle jaren opzitten, maar het is al sinds het najaar van 2019 geleden dat ze nog op een podium stonden voor een livepubliek. Na drie succesvolle online concerten zal BTS in november voor de eerste keer in meer dan twee jaar opnieuw een concert mét publiek houden.

‘Permission To Dance On Stage’

Enkele weken geleden kondigde het zevental al een online concert aan met dezelfde naam. Het online concert ‘Permission To Dance On Stage’ gaat door op zondag 24 oktober. De locatie van dit concert is nog niet bekend. Wel is geweten dat de livestream zal doorgaan om 18.30 uur Koreaanse tijd (11.30 uur Belgische tijd).

Maar het blijft deze keer niet bij een online concert, want voor de eerste keer sinds het najaar van 2019 zal BTS ook opnieuw op het podium staan voor een livepubliek. Daarvoor trekken ze naar de Verenigde Staten.

Vier live concerten

BTS zal op zaterdag 27 november, zondag 28 november, woensdag 1 december en donderdag 2 december optreden in het SoFi Stadium in Los Angeles. Aangezien de coronamaatregelen daar minder streng zijn dan in hun thuisland Zuid-Korea trekt de groep dus naar de Verenigde Staten voor hun eerste live concerten in twee jaar tijd.

Het nieuws werd gedeeld in een video met de zeven leden. Daarin zijn ze duidelijk enthousiast dat ze eindelijk opnieuw voor hun fans, de ARMY, zullen kunnen optreden. De afgelopen twee jaar gaf BTS wel verschillende online concerten. Daarmee braken ze verschillende wereldrecords.

Tickets voor het concert gaan begin oktober in voorverkoop. Daarbij krijgen fans die een ticket hadden voor de Amerikaanse tak van de gecancelde wereldtournee uit 2020 voorrang op een ticket.

Meer
Lees meer...