Cast en crew ‘FC De Kampioenen’ houden grote reünie

Het is weer een fijne dag voor de fans van nostalgie. Afgelopen weekend zijn de cast- en crewleden van FC De Kampioenen nog eens samengekomen voor een grote reünie. Dat was te zien op een Instagrampost van regisseur Ivo Chang en programmamaker Petra De Pauw.

Het laatste project van FC De Kampioenen dateert ondertussen alweer van 2020. Toen kwam er nog een grote kerstspecial van de reeks op televisie. Met die special werd de dertigste verjaardag van de reeks gevierd én werd overleden acteur Johny Voners (Xavier) geëerd.

Omdat het toch al een dikke vier jaar geleden was dat de cast en crew elkaar nog hadden gezien, besloten ze afgelopen weekend een reünie te houden op het veld waar alles ooit begon in Emblem.

FC De Kampioenen

Hoewel er sinds 2011 geen nieuwe afleveringen van FC De Kampioenen meer verschenen zijn, blijft de reeks een gigantisch succes. Zo worden de seizoenen nog vaak herhaald op VRT 1, verschijnen er nog altijd stripverhalen en doen de acteurs nog steeds verschillende meet and greets.

Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog de vier films die tussen 2013 en 2019 in de bioscoop verschenen. Daarbij konden de personages opnieuw een heel wat jonger publiek voor zich winnen.

Reünie

Met een laatste film in 2019 en de special in 2020 is het toch al vier jaar geleden dat er nog iets nieuws van de franchise is verschenen. Verschillende leden uit de cast en crew vonden het dan ook hoog tijd dat er nog eens een reünie plaatsvond.

Daar mochten uiteindelijk ook de fans getuige van zijn. Want op Instagram werd met trots een foto gepost die bestond uit drie delen. Zoveel plek was er nodig om elke aanwezige op de foto te krijgen. Daarbij zijn heel wat medewerkers achter de schermen, maar ook onder andere Danni Heylen (Pascale), Marijn Devalck (Boma), Ann Tuts (Doortje), Jaak Van Assche (Fernand), Herman Verbruggen (Marc), Tuur De Weert (Maurice), Niels Destadsbader (Ronald) en Ben Rottiers (Pol) waren van de partij.

Meer
Lees meer...