‘Chateau Meiland’ komt deze week nog met nieuwe afleveringen

Bijna tijd om terug te wijnen. Vanaf nu zaterdag, 4 februari, is de familie Meiland namelijk terug met nieuwe afleveringen. De reeks is ondertussen al toe aan zijn achtste seizoen en ook nu gaan Martien en co. kopen en verkopen. Hoe dat precies in zijn gang zal gaan, valt af te wachten.

Chateau Meiland is nooit echt ver weg. Nadat het laatste seizoen enkele maanden geleden op Play5 te zien was en er in december ook een kerstspecial verscheen, komen de Meilandjes deze week al terug. Deze keer op Play4. Ook deze keer draait alles rond het opbouwen van een nieuwe thuis. Al is dat al een tijdje niet meer in hun chateau in Frankrijk.

Chateau Meiland

Hoewel Martien en co. deze zomer nog lieten weten dat ze binnen vijf jaar zeker niet meer te zien zullen zijn op televisie, komt er voorlopig nog geen einde aan de populaire realityreeks. Vanaf zaterdag 4 februari zijn Martien, Erica en Maxime namelijk terug te zien.

De Meilandjes zijn al meer dan drie jaar een vaste waarde op de Nederlandse en Belgische televisie. Alles begon in hun chateau in Frankrijk, maar die verkochten ze uiteindelijk om terug naar Nederland te kunnen verhuizen. Na een tijdje in de Nederlandse Achterhoek besloten ze dan nog eens te verhuizen. Nu woont het gezin terug aan de Nederlandse kust, waar het ook oorspronkelijk vandaan kwam.

Verhuis

Ook in dit nieuwe seizoen zal de familie opnieuw heel wat verbouwingen moeten ondergaan. Zo zijn Martien en Erica opnieuw verhuisd en moet ook het chateau helemaal opgeknapt worden alvorens het verkocht kan worden.

Daarnaast staan er ook heel wat persoonlijke dingen te gebeuren. Zo gaat dochter Maxime trouwen met haar vriend Leroy en zorgt ook dat voor de nodige chaos. Ook op professioneel vlak blijft het Martien voor de wind gaan, want hij wordt nog steeds op allerlei evenementen uitgenodigd.

Meer
Lees meer...