‘Cobra Kai’ seizoen 5 krijgt (eindelijk) officiële trailer

Voor het eerst verschijnt het nieuwe seizoen van Cobra Kai niet in december. Fans kunnen namelijk al vanaf 9 september naar het vijfde seizoen kijken. Vorige week deelde Netflix al enkele eerste beelden, maar vandaag is ook de officiële trailer uit.

Vanaf 9 september 2022 kunnen de fans van Cobra Kai naar het vijfde seizoen kijken. Het vorige seizoen dateert nog maar van 31 december, dus fans moesten minder dan een jaar wachten op een vervolg. In de eerste beelden was te zien hoe sensei Lawrence (William Zabka) op zoek ging naar zijn stiefzoon en leerling Miguel (Xolo Maridueña) in Mexico. Nu dropte Netflix ook de officiële trailer.

Cobra Kai

Het laatste seizoen van Cobra Kai eindigde met het grote All Valley-karatetoernooi. Daar deden de dojo’s van LaRusso en Lawrence samen aan mee om het grote Cobra Kai van John Creese (Martin Kove) aan te kunnen. Aan het einde won zowel iemand van het ene team, als iemand van het andere team. Maar we zagen ook hoe Miguel de bus richting Mexico nam en hoe Lawrence’s zoon Robby (Tanner Buchanan) de weg terugvond naar zijn vader.

Dat is waar het volgende seizoen op zal verdergaan. Johnny Lawrence en Robby zullen op zoek gaan naar Miguel in Mexico, terwijl Daniel LaRusso de vrede tussen Cobra Kai en zijn dojo zal proberen bewaren. Maar uit de eerste trailer blijkt alvast dat dat geen makkelijke opdracht is. Cobra Kai is sterker dan ooit en wordt dankzij een nieuwe sensei ook alsmaar agressiever. Lawrence en LaRusso zullen dus opnieuw moeten samenwerken om de gemeenschappelijke vijand te verslaan.

Bekijk de trailer hier:

Het nieuwe seizoen van Cobra Kai is vanaf 9 september te zien op Netflix. Liever iets anders? Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op de streamingdienst.

Meer
Lees meer...