Conny en Thomas van ‘De Mol’ komen met online wiskundeshow ‘Mad About Math’

Conny en Thomas van De Mol lanceren binnenkort hun eigen online show Mad About Math. We leerden de twee leerkrachten kennen in het meest recente seizoen van De Mol en nu komen ze met hun eigen wiskundeshow waarmee ze willen bewijzen dat wiskunde leuker is dan we denken.

Tijdens het meest recente seizoen van De Mol maakten we kennis met de leerkrachten Conny en Thomas. Zij konden het al snel goed met elkaar vinden door hun gemeenschappelijke job en hun passie voor wiskunde. Zo namen ze beiden een rekenmachine mee voor hun deelname aan De Mol. En nu komen ze met hun eigen wiskundeshow.

Mad About Math

Tijdens het afgelopen seizoen van De Mol kregen we al een korte eerste video te zien van Mad About Math. Daarin legden Conny en Thomas uit hoe je een temperatuur in Fahrenheit kan omrekenen naar Celsius. Maar nu mogen we dus nog meer afleveringen met wiskundeweetjes verwachten.

“Wij, Conny en Thomas, lanceren onze eigen kennisreeks: Mad About Math“, schreef Conny bij een recente post op Instagram. “De wereld van de wiskunde wordt vanaf vandaag een pak boeiender, want we gaan van start met een wiskundige reeks: Mad About Math. De educatieve en amusante filmpjes draaien rond wiskundige concepten die op een leerzame, maar vermakelijke manier worden overgebracht. We willen wiskunde op die manier toegankelijk maken voor iedereen.”

De filmpjes zullen gedeeld worden op Instagram en Facebook en later ook op YouTube en TikTok. Je kan Mad About Math nu al volgen via het Instagramaccount @madaboutmath314.

Bekijk hier de aankondiging van Conny:

Je kan Mad About Math hier volgen op Instagram:

Meer
Lees meer...