‘De Bachelor’: Fabrizio wil eindelijk weten hoe het zit tussen Margaux en haar ex-vriend

De Bachelor op Play4 nadert zijn ontknoping. Fabrizio Tzinaridis moet bijna beslissen met welke hij ook na het programma verder wil kijken of er iets moois uit kan bloeien. Die keuze gaat nog tussen Sanne, Madieke en Margaux. In een preview van de komende aflevering van De Bachelor zie we hoe Fabizio bij Margaux op zoek gaat naar duidelijkheid over alweer een roddel over haar.

Dat het tussen Fabrizio en Vanessa niets meer dan vriendschap zou worden, was in De Bachelor al vrij snel duidelijk. Toch overleefde de 33-jarige West-Vlaamse in Griekeland heel wat roosceremonies. Dat dankte ze mogelijks niet enkel aan haar goede band met de bachelor, maar ook aan het feit dat ze Fabrizio op de hoogte hield van wat er leefde tussen de vrouwen.

Margaux

Vlak voor Vanessa in Griekenland dan toch het programma moest verlaten, vertrouwde ze Fabrizio nog een laatste roddel toe. De 21-jarige Margaux zou namelijk nog een ex in haar leven hebben en daar zelfs mee samenwonen. Vanessa raadde Fabrizio dan ook aan om uit te zoeken hoe dat precies in elkaar zit.

Al enkele afleveringen kunnen we zien hoe Fabrizio met dat verhaal blijft worstelen en vlak voor de finale besluit hij dan ook om Margaux te confronteren met wat hij gehoord heeft. De vurige Brusselse schiet daarbij meteen in de verdediging. “Eerst en vooral is dat geen ex … mijn ex is anderhalf jaar geleden vertrokken nadat het goed was geëindigd tussen ons”, begint ze haar uitleg.

“Niet relevant”

Veel meer duidelijkheid krijgen we echter niet in de korte teaser van de aflevering van vanavond. Het is zelfs de vraag of Fabrizio de antwoorden zal krijgen die hij zoekt. “Ik kan dat sowieso niet op twee uur uitleggen, sowieso niet”, horen we Margaux namelijk zeggen tegen de camera als Fabrizio er niet meer bij is. “Ik ga daar ook niet aan beginnen, want ik heb totaal geen zin om dat terug naar boven te halen, want dat is niet relevant.”

Bekijk hier de teaser voor de voorlaatste aflevering van De Bachelor:

De voorlaatste aflevering van De Bachelor is woensdag om 20.35 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.be.

Meer
Lees meer...