Left Right
scrollTop top

‘De Mol: Groep bereikt vanavond de voetbaltempel van München


De Mol teaser aflevering 4
© Play4

Vanavond is het al tijd voor de vierde aflevering van De Mol. Daarbij is de groep nog steeds in München waar ze naar een historische locatie trekken: het voetbalstadion van München. In dit stadion vond het EK van 1988 plaats waarop Nederland won en waarop Jean-Marie Pfaff uitgroeide tot een ware held.

Vorige week zagen we in De Mol hoe de groep arriveerde in de Duitse stad München. Daar zijn ze nu nog steeds. Ze trekken naar het centrum van de stad voor een opdracht in het voetbalstadium van München.

Voetbalstadion München

De groep, inclusief Isidoor vertrekt in de ochtend, gestuurd door hun gps naar de locatie van de volgende opdracht. Vooral voor voetbalfanaten Sven en Lennart wordt het een hoogdag. De twee zijn al enthousiast over het stadium nog voor ze weten dat ze er naartoe aan het rijden zijn.

De kandidaten rijden met de wagen het indrukwekkende stadium binnen, waar presentator Gilles De Coster hen al staat op te wachten. Wat de opdracht precies is, weten we nog niet, maar het zal vermoedelijk te maken hebben met voetbal.

Bekijk hier de teaser voor de aflevering van vanavond:

De Mol is elke zondag te zien om 19.55 uur op Play4 en GoPlay.be. Wil je op de hoogte blijven van alles over De Mol, word dan lid van onze Facebookgroep De Mol 2021: alle hints en tips!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…