Deelnemers ‘Love Island’ moeten binnenkort naar een soort ‘Temptation Island’

Love Island krijgt binnenkort een heel nieuwe dimensie, al is nieuw misschien niet het juiste woord. De huidige deelnemers zullen naar Casa Amor gestuurd worden, dat zijn twee nieuwe villa’s waar hun nieuwe relatie stevig op de proef zal worden gesteld.

Op dit moment zijn er al enkele sterke koppels gevormd op Love Island. Hun nieuwe relaties lijken onbreekbaar, maar door de setting van Love Island is het moeilijk om ze écht te testen. Daarom krijgt het programma een nieuwe dimensie: Casa Amor.

Casa Amor

https://www.instagram.com/p/CFPDU9cHqrB/

Het woord “relatietest” is in de Lage Landen bijna synoniem voor Temptation Island. Dus wanneer de makers van Love Island een extra relatietest wilden toevoegen aan Love Island, moesten ze niet lang denken over het concept.

Binnen enkele dagen zullen de deelnemers uit de villa gaan en intrekken in een nieuwe villa. Daarbij zullen de vrouwen naar een villa vol single mannen gestuurd worden, en de mannen naar een villa vol single vrouwen. En vanaf dan wordt Love Island eigenlijk Temptation Island. In de nieuwe villa’s zullen de deelnemers testen of hun nieuwe relatie wel sterk genoeg is om de verleiding van sexy singles te kunnen weerstaan. Een concept dat natuurlijk wel héél bekend in de oren klinkt.

Helemaal nieuw is het trouwens niet, want in de Britse versie van Love Island wordt Casa Amor nu al enkele seizoenen gebruikt om de gevormde koppels op de proef te stellen.

Geen Temptation 2020

Dankzij Casa Amor krijgen we zo toch nog een vleugje Temptation Island in ons leven. Want VIJF liet al weten dat er dit jaar geen opnames konden plaatsvinden voor Temptation Island en dat er daardoor dus volgend jaar geen nieuw seizoen van het programma te zien zal zijn.

Door het concept van Love Island, waarbij de deelnemers in één villa wonen in het dichterbij gelegen Spanje, konden de opnames wél doorgaan.

Casa Amor gaat op dinsdag 22 september van start. Love Island blijft ook dan elke avond (behalve zondag) te zien om 21.30 uur op VIJF.

Meer
Lees meer...