Left Right
scrollTop top

Dimitri Vegas & Like Mike maken nummer voor McDonald’s en krijgen volgende maand hun eigen menu


Dimitri Vegas & Like Mike
© Rob Latour/Rex/Shutterstock / Shutterstock (via Isopix)

Het Belgische dj-duo Dimitri Vegas & Like Mike heeft de handen in elkaar geslagen met McDonald’s. Die samenwerking uit zich in de eerste plaats in een nieuw nummer dat de dj’s maakten, speciaal voor McDonald’s. Later krijgen Dimitri Vegas & Like Mike ook hun eigen menu.

McDonald’s heeft tegenwoordig de ene samenwerking na de andere. Na BTS en de Rode Duivels is het nu de beurt aan Dimitri Vegas & Like Mike. Zij maakten een zomernummer voor McDonald’s, dat ook al meteen een clip kreeg.

Feel Your Love

Het nieuwe nummer van Dimitri Vegas & Like Mike heet Feel Your Love. In de clip is een meisje te zien dat met behulp van anderen, waaronder ook de dj’s Dimitri Vegas & Like Mike, de zon terug naar haar stad brengt. Zo vormt de clip een “metafoor voor onze herwonnen vrijheid die we deze zomer samen vieren”.

“Na meer dan een jaar met beperkende maatregelen zijn zowel Dimitri Vegas & Like Mike als McDonald’s klaar om een zomer vol vrijheid te vieren alsook hun fans en klanten nog talrijker te verwelkomen”, vertelt Philipp Wachholz, Chief Marketing Officer bij McDonald’s België, in een persbericht. “Het leek ons dan ook een natural fit als lokale fan favorites om samen die herwonnen vrijheid te vieren met deze samenwerking van wereldformaat. Jong of oud, iedereen verdient het om deze zomer extra hard te genieten en net daarom willen we onze Belgische klanten een hele zomer lang in de watten leggen.”

Ook Dimitri Vegas is enthousiast over de samenwerking. “We kijken al een jaar enorm uit naar de zomer. Vakantie, good vibes en de zon! Daar hebben we allemaal écht nood aan en net dat zomerse gevoel willen we overbrengen in Feel Your Love. Onze samenwerking met McDonald’s zal ook op TikTok te merken zijn. Hou alle socials goed in de gaten.”

Beluister hier het nummer Feel Your Love:

Eigen menu

De samenwerking hangt ook samen met een nieuw menu bij McDonald’s. De dj’s krijgen namelijk hun eigen menu. Eerder kreeg de Koreaanse boysband BTS ook al z’n eigen menu bij McDonald’s. Zij kozen voor een simpel menu met Chicken McNuggets, maar er werden ook twee nieuwe sausjes ontwikkeld voor het menu.

Voorlopig is nog niet geweten wat er in het menu van Dimitri Vegas & Like Mike te vinden is. Maar de dj’s teasen wel al dat hun favoriete burger z’n langverwachte terugkeer zal maken. Naast een speciaal menu zal er ook exclusieve merch komen van Dimitri Vegas & Like Mike in samenwerking met McDonald’s.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…