Disney lost trailer van ‘Once Upon a Snowman’, kortfilm over Olaf van ‘Frozen’

Olaf is back! Het meest geliefde personage uit Frozen speelt deze keer de hoofdrol in een kortfilm over zijn ontstaan. Once Upon a Snowman verschijnt binnenkort op Disney+, maar kreeg nu al een korte trailer.

We leerden Olaf, met de stem van Josh Gad, kennen in 2013 in de eerste film van Frozen. De sympathieke, grappige sneeuwpop kreeg ook in de opvolger uit 2019 een grote rol en is uiteraard zeer geliefd bij de fans.

Olaf

Reden genoeg dus voor Disney om deze keer van Olaf het hoofdpersonage te maken. Once Upon a Snowman vertelt het verhaal van Olaf vlak nadat hij tot leven is gewekt. In de bergen rond Arendelle zoekt hij uit wie hij is en wat zijn identiteit is.

De eerste trailer toont alvast dat dat opnieuw de humor met zich meebrengt die we gewoon zijn van Olaf. Daarnaast zien we ook kort Elsa (Idina Menzel), Kristoff (Jonathan Groff) en Anna (Kristen Bell) in beeld.

Disney+

Once Upon a Snowman is geregisseerd door Trent Correy, de animation supervisor van Olaf in Frozen 2, en Dan Abraham, die verantwoordelijk was voor Whem I Am Older van Olaf. Nicole Hearon en Peter Del Vecho (Frozen 2) zijn de producers van dienst.

Once Upon a Snowman is vanaf 23 oktober te zien op Disney+.

Meer
Lees meer...