Eerste trailer ‘A Quiet Place: Day One’ verschenen

Binnenkort is de langverwachte spin-off van A Quiet Place te zien in de bioscoop. Nadat er lange tijd niet veel bekend was over de inhoud van de film, is daar met de trailer nu verandering in gekomen. Daarin zien we hoe er wordt teruggegaan naar het verleden en hoe de film uiteindelijk op Day One uitkomt.

Op 26 juni verschijnt de nieuwste film in de A Quiet Place-franchise. Het gaat deze keer niet over de Abbott-familie, maar wel over andere personages die zich in dezelfde leefwereld bevinden. Daarin zijn onder andere Joseph Quinn en Lupita Nyong’o te zien.

A Quiet Place

De wereld van A Quiet Place werd wereldberoemd in 2018, toen de eerste film uitkwam. De film vertelde het verhaal van de familie Abbott: moeder Evelyn (Emily Blunt), vader Lee (John Krasinski) en hun kinderen. Wanneer de wereld wordt aangevallen door blinde wezens met een zeer sterk gehoor, proberen mensen zich te beschermen door geen lawaai te maken.

Omdat de dochter uit het gezin Abbott doof is, kon het gezin al oefenen op gebarentaal. Dat helpt hen om te communiceren in een wereld waar elk klein geluid als een doodvonnis klinkt.

A Quiet Place: Day One

A Quiet Place: Day One is een film die zich in dezelfde wereld afspeelt, maar de apocalyptische gebeurtenissen uit het standpunt van anderen zal vertellen. Het blijft dus heel hard in de wereld van de vorige films, maar zal er met andere personages dus wel volledig anders gaan uitzien.

Zo worden de hoofdrollen gespeeld door acteurs Lupita Nyong’o (Black Panther, 12 Years a Slave) en Joseph Quinn (Stranger Things). Naast hen zijn ook nog Alex Wolff (The Naked Brothers Band) en Djimon Hounsou (Blood Diamond, Gran Turismo) te zien.

Bekijk de trailer van A Quiet Place: Day One hier:

A Quiet Place: Day One verschijnt op 26 juni in de bioscoop.

Meer
Lees meer...