Filip Dewinter rukt uit, met joekel van taalfout op joekel van jeep

Twitter

Ja, de peilingen zijn wat slapjes, de N-VA houdt huis als een veelvraat in het Vlaams Belang-kiespubliek. Maar toch trekt boegbeeld Filip Dewinter vol frisse moed nog de baan op, met zijn Hummer. En met helaas, een foutje in de promotekst: hij is lijsttrekker, geen lijstrekker. 

Het was Dewinter zelf de foto de wereld in stuurde via Twitter, voor hij trots de baan op ging, klaar om Kontich-markt zijn “beast” te tonen:

Ook partijgenote Anke Van Dermeersch heeft dezelfde fout op haar auto prijken.

Maar uit haar volgende tweet lijkt de fout bewust te zijn, om aandacht te krijgen. Al kan dat even goed een reddingspoging zijn.

Klappen gekregen

Dewinter heeft het trouwens niet onder de markt deze dagen. Vorige week nog kreeg hij klappen van extreem-linkse militanten. Vlaams Belang had een zaal in Brussel afgehuurd voor een meeting, maar stond voor gesloten deuren. Ze trokken naar een ander café, maar raakten op de Grasmarkt slaags met tegenbetogers van JOC (“Jeunes Organisés et Combatifs”), de Franstalige tegenhanger van KAJ, en Nation, de Franstalige extreemrechtse groep. Dewinter was van plan een klacht tegen onbekenden in te dienen. 

Bear Grills van Antwaarpe

En in een poging nog wat aandacht te krijgen kroop hij deze week ook al in de BMW van de “Bear Grills van Antwaarpe”, om een ‘vechtgesprek’ te houden. 

Meer
Lees meer...