‘Friends’-sterren vertellen hoe het volgens hen nu gaat met hun personages

De langverwachte Friends-reünie komt er binnenkort eindelijk aan. Daarin zullen we de zes hoofdrolspelers jammer genoeg niet zien als hun personage, maar enkel als zichzelf. Toch hebben de acteurs zelf wel een idee over hoe het de zes vrienden nu zou vergaan.

Zeventien jaar geleden waren Ross, Rachel, Monica, Joey, Chandler en Phoebe voor het laatst te zien op televisie. Toen kwam er na tien seizoenen een einde aan de enorm populaire sitcom Friends. Binnenkort komen hoofdrolspelers Jennifer AnistonLisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, Courteney Cox en David Schwimmer eindelijk opnieuw samen voor een reünieaflevering.

Rachel, Chandler en Monica

Naar aanleiding van die reünie vroeg People aan het zestal wat zij dachten dat hun personages nu zoveel jaren later zouden doen. Het leverde alvast enkele leuke ideeën op. “Ik had misschien wel een eigen kledinglijn willen beginnen met enkele winkels, zoals Nili Lotan”, vertelt Aniston over Rachel. ” En ik woon in New York City aan de Upper East Side.”

Perry denkt dat Chandler Bing “een geweldige vader en een geweldige komedieschrijver” zou zijn. Cox denkt dan weer dat Monica zou proberen andere ouders op de school van hun kinderen te overtreffen. “Of het nu de koekjesverkoop is, of iets anders, ze zou sowieso vervelend zijn”, klinkt het. “En Monica zou voorzitter zijn van het oudercomité.”

Phoebe, Joey en Ross

Kudrow denkt dat Phoebe ergens in Connecticut zou wonen met Mike en hun kinderen. “Zij zou verantwoordelijke zijn voor het kunstprogramma op hun school, waar ze haar kinderen zou steunen omdat ze net als haarzelf anders zijn”, vertelt ze.

LeBlanc denkt dat Joey zijn acteerdroom heeft opgegeven en zich gesmeten heeft op zijn andere liefde: eten. “Joey zou een keten met broodjeszaken hebben geopend”, zegt hij. Schwimmer tot slot denkt dat Ross zou hebben geïnvesteerd in die broodjeszaak en de rest van zijn geld zou hebben verloren aan zijn kinderen. Verder vermoedt hij dat hij als paleontoloog nog altijd “met botten zo spelen”.

Reünie

De reünie van Friends wordt in de Verenigde Staten gelanceerd op 27 mei op HBO Max. Hoe die bij ons te zien zal zijn, is nog niet bekend. Streamz, dat veel programma’s van HBO Max heeft, liet eerder al weten dat de Friends-reünie niet bij hen te zien zal zijn.

Meer
Lees meer...