HBO Max-reeks ‘The Time Traveler’s Wife’ met Theo James en Rose Leslie krijgt officiële trailer en releasedatum

HBO Max heeft zojuist de nieuwe, officiële trailer onthuld van hun aankomende reeks The Time Traveler’s Wife. De serie, een verfilming van de gelijknamige bestseller van Audrey Niffenegger, heeft Divergent-ster Theo James en Game of Thrones-actrice Rose Leslie in de hoofdrollen. De nieuwe serie verschijnt op zondag 15 mei op de streamingdienst. Die zal bij ons mogelijk daarna op Streamz komen.

De nieuwe HBO Max-reeks vertelt een romantisch maar schrijnend verhaal over gedoemde geliefden. Het is gebaseerd op het gelijknamige boek van Audrey Niffenegger: The Time Traveler’s Wife. Dat werd oorspronkelijk gepubliceerd in 2003 en werd een groot succes. De aankomende reeks is al de tweede bewerking van Niffeneggers verhaal. De eerste werd uitgebracht in 2009 als een film met Rachel McAdams en Eric Bana in de hoofdrollen.

The Time Traveler’s Wife

In de nieuwste bewerking van The Time Travelers Wife speelt Rose Leslie (Game of Thrones, Downton Abbey) de rol van Clare Abshire. Daartegenover vertolkt Theo James (Downton Abbey, Divergent-filmreeks) de rol van Henry DeTamble, een man met een ongelukkige aandoening die ervoor zorgt dat hij van het ene punt in de tijd naar het andere kan springen.

Bron: HBO Max (Twitter)

Henry kan al sinds zijn achtste tijdreizen, maar door dat heen en weer gereis komt zijn leeftijd dus niet overeen met de tijd waarin hij zich bevindt. Hij heeft geen controle over waar hij heen gaat of naar welke tijd, wat uiteindelijk het grootste probleem vormt. Iets trekt hem echter wel steeds terug naar één persoon: Clare Ashby (Leslie). The Time Traveler’s Wife belicht vooral de kwetsbaarheid van het leven zelf, maar ook de kracht van de liefde.

De nieuwe trailer geeft ons een kijkje in het drama en de romantiek die het hart vormt van de serie. Clips waarbij de personages schijnbaar hun verhaal doen in een soort documentaireachtige vorm worden afgewisseld met scènes uit Henry en Clares romance. The Time Traveler’s Wife-serie van HBO Max vertelt op die manier het levensverhaal van twee mensen wiens levens onderbroken worden door de periodieke afwezigheid van één persoon. De kern van het verhaal is een liefde die alles doorstaat.

Team

Steven Moffat heeft de roman verwerkt naar een serie voor HBO Max. Moffat heeft eerder gewerkt aan de cultreeksen Sherlock en Doctor Who. De afgelopen jaren werkte Moffat ook aan de miniserie Dracula uit 2020, die diende als een niet-traditionele bewerking van de baanbrekende vampierroman.

Naast Leslie en James spelen o.a. Desmin Borges (Gomez) en Natasha Lopez (Charisse) mee in de aankomende serie. The Time Traveler’s Wife gaat op zondag 15 mei in première op HBO Max. Wij zullen de reeks waarschijnlijk ergens daarna op Streamz mogen verwachten.

Bekijk hieronder de officiële trailer met Theo James en Rose Leslie:

The Time Traveler’s Wife verschijnt vanaf 15 mei op HBO Max. Hierna zal het waarschijnlijk bij ons op Streamz volgen.

Meer
Lees meer...