Horrorfilm ‘Mickey’s Mouse Trap’ krijgt trailer

Sinds 1 januari 2024 is de originele afbeelding van Mickey Mouse uit de film Steamboat Willie vrijgegeven in het publieke domein en dus rechtenvrij. Dat blijft niet zonder gevolgen, want nu al is er een horrorkomedie met Mickey Mouse in de hoofdrol in de maak, en daarvan is er zojuist een eerste trailer gedeeld.

Vorig jaar kwam de originele afbeelding van Winnie the Pooh in het publieke domein en dat resulteerde in de horrorfilm Winnie the Pooh: Blood and Honey. Die film was een gigantisch succes en krijgt binnenkort een vervolg. Het is dan ook geen verrassing dat Mickey Mouse hetzelfde lot ondergaat nu hij vrijgegeven is in het publieke domein.

Mickey’s Mouse Trap

De horrorslasherfilm van Mickey Mouse kreeg de naam Mickey’s Mouse Trap. “Het is de 21ste verjaardag van Alex, maar ze zit vast in de amusementshal tijdens een late dienst, dus haar vrienden besluiten haar te verrassen, maar een gemaskerde moordenaar verkleed als Mickey Mouse besluit een eigen spel met hen te spelen dat ze moeten overleven”, leest de synopsis.

De eerste teaser trailer van Mickey’s Mouse Trap bevat enkele beelden uit de originele Disneyfilm Steamboat Willie, maar al snel wordt het verhaal iets minder gezellig. Een man (of vrouw) met een wel heel akelig Mickey Mouse-masker jaagt namelijk op een groep jongeren en begint hen één voor één te vermoorden. De trailer eindigt met de hashtag #THEMOUSEISOUT.

De film Mickey’s Mouse Trap is van de hand van regisseur Jamie Bailey. De cast bestaat uit Sophie McIntosh, Callum Sywyk, Allegra Nocita, Ben Harris, Damir Kovic, Mackenzie Mills, Nick Biskupek en Simon Phillips. Een officiële releasedatum is er nog niet, al zou er gemikt worden op maart 2024.

Bekijk hier de teaser trailer van Mickey’s Mouse Trap:

Meer
Lees meer...