Imad reageert op geruchten die rond gingen na ‘Love Island’

Het nieuwe seizoen van Love Island is ondertussen al even afgelopen. Toch zijn er nog steeds heel wat vragen over de situatie met Imad. Hij verliet het programma samen met Lena al na enkele dagen, maar kwam nadien in opspraak door enkele zaken die zouden zijn gebeurd. Ondertussen heeft Imad ook zelf op die roddels gereageerd.

Lena en Imad waren twee van de originele deelnemers van Love Island die er al van bij het begin van dit seizoen bij waren. In de eerste aflevering werd Lena meteen gekozen door basketballer Imad en in de twee weken die volgden bleven de twee ook trouw aan elkaar. Maar na een tijdje besloot Lena dat het beter was voor haarzelf om het programma te verlaten. Imad zag daarna geen nut meer voor hemzelf om te blijven en deed dus hetzelfde. Na zijn exit deden verschillende deelnemers hun verhaal over de Belg.

Agressief

Na hun vertrek begonnen de twijfels over de echte reden van Imads vertrek. Volgens enkele bronnen was hij namelijk agressief geweest, waarna de productie hem verplichtte om het huis te verlaten. Dat werd later ontkend door Lena. “Imad heeft ook zélf beslist om de villa te verlaten. En niet omdat hij daartoe gedwongen werd, zoals werd gezegd”, zei ze daarover. Ook Amandine bevestigde dat verhaal. Toch bleven heel wat fans van het programma met vragen zitten.

Nu reageert Imad zelf op de roddels in Realitea van RTL. “Er klopt niets van wat alle juicechannels beweerden”, begint hij. “Lena is inderdaad vóór mij naar huis vertrokken. Maar dat was puur omdat ze haar familie miste en voor haar mentale gezondheid. Dat had niets met mij te maken.” In hetzelfde interview laat Imad weten dat hij nog steeds contact heeft met Lena.

Meer
Lees meer...