Is dit het nieuwe superjonge lief van Brad Pitt? Angelina is er alvast niet zo blij mee

Is dit het nieuwe superjonge lief van Brad Pitt? Angelina is er alvast niet zo blij mee

De kans is vrij groot dat je nog wist waar je was toen hét Hollywood-powerkoppel, Brad Pitt en Angelina Jolie, uit elkaar ging. Maar we zijn intussen een jaar verder en ook Brad Pitt zou nu een nieuwe schone aan zijn arm hangen hebben. Ella Purnell heet ze, en als je regelmatig naar de cinema gaat, dan heb je haar al gezien. Hebben we trouwens al verteld dat ze half zo jong is als Pitt?

Dat Brad Pitt niet héél lang alleen zou blijven, dat hadden we je ook wel zonder deze geruchten kunnen vertellen, maar nu weten we ook met wie hij graag z’n avonden doorbrengt. Ella Purnell zou de nieuwe mevrouw Pitt zijn, en ’t is een beeldschone actrice. Ze is overigens nog maar 21, niet eens half zo oud als de 53-jarige Pitt dus.

Purnell is bij ons vooral bekend van haar rol in Miss. Peregrine’s Home For Peculiar Children maar ze speelde ook de jongere versie van Angelina Jolie in Maleficent. Best pijnlijk voor Pitts ex, dus, maar hij lijkt het niet aan z’n hart te laten komen. Volgens een bron van InTouch magazine, had “Pitt altijd al een oogje op haar, hij wilde haar ook zeker casten in z’n nieuwe reeks voor Starz.”

Celebrity crush

De jonge actrice van haar kant zou dan weer “immens geflatteerd zijn door zijn aandacht. Brad Pitt is altijd één van haar celebrity crushes geweest.”

Brad Pitt en Angelina Jolie gingen uit elkaar in september 2016 na een relatie van tien jaar. Het koppel heeft zes kinderen samen. Pitt bekende dat hij drankproblemen had en gaat nu alcoholvrij door het leven. Jolie zou intussen Elon Musk aan het daten zijn, niet bepaald een Pitt-lookalike. Blijkbaar heeft haar ex-man iets meer problemen met het vergeten van z’n vorige relatie. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Getty

Gesponsorde artikelen