Jimin (BTS) lost indrukwekkende solo ‘Set Me Free Pt.2’

Jimin is het volgende lid van BTS dat zijn debuutalbum zal lossen. ‘FACE’ verschijnt volgende week vrijdag, op 24 maart 2023, maar vandaag krijgen we al een voorsmaakje in de vorm van de indrukwekkende single Set Me Free Pt.2.

Sinds juni 2022 ligt de focus bij de Zuid-Koreaanse boyband BTS op solowerk. Dat heeft te maken met de verplichte legerdienst die elke Zuid-Koreaanse man moet uitvoeren. In juli 2022 verscheen zo al het soloalbum ‘Jack in the Box’ van j-hope, in oktober het solonummer The Astronaut van Jin, in december 2022 het album ‘Indigo’ van RM en enkele weken geleden nog het solonummer on the street van j-hope. En nu is het de beurt aan Jimin.

Set Me Free Pt.2

Jimin brengt volgende week, op vrijdag 24 maart 2023, zijn eerste officiële soloalbum uit. Dat album kreeg de naam ‘FACE’ en zal de title track Like Crazy bevatten. Maar deze week krijgen we al een voorsmaakje. Het nummer Set Me Free Pt.2, dat ook op het album te vinden zal zijn, werd vandaag al gelost als pre-release voor het album.

In het verleden bracht Jimin al verschillende solonummers uit. Het ging daarbij voornamelijk om ballades of tragere popnummers. Maar in de twee teasers voor Set Me Free Pt.2, die eerder al gelost werden, was al te merken dat dat nu niet het geval ging zijn. Set Me Free Pt.2 is een grotesk hiphopnummer waarin we Jimin, die bij BTS de lead vocalist is, horen rappen. Het nummer kreeg ook meteen een videoclip waarin we Jimin zien met tientallen dansers. Jimin is namelijk ook een van de main dancers in BTS en wordt algemeen beschouwd als een van de beste dansers in K-pop. Daardoor kon dans uiteraard niet ontbreken in zijn solowerk.

Het volledige soloalbum van Jimin, en de single Like Crazy, verschijnen op vrijdag 24 maart 2023.

Bekijk hier de videoclip voor Set Me Free Pt.2:

Meer
Lees meer...