Jonas Brothers komen met wereldtournee naar Antwerpen

De Jonas Brothers hebben nieuwe data aangekondigd voor hun wereldtournee. Het gaat daarbij om een heleboel nieuwe data in Noord-Amerika, maar ook Australië, Nieuw-Zeeland en Europa. Op 8 juni 2024 zal het trio zo halthouden in Antwerpen.

Kevin, Joe en Nick Jonas zetten volgend jaar koers naar ons land. Met hun ‘Jonas Brothers: FIVE ALBUMS. ONE NIGHT.’-tour trekken ze dit najaar en volgend jaar langs tientallen steden in Noord-Amerika, Australië, Nieuw-Zeeland en Europa. Bij de data in Europa zit ook een stop in het Antwerpse Sportpaleis.

Jonas Brothers: FIVE ALBUMS. ONE NIGHT.

De Jonas Brothers hebben extra stops aangekondigd voor hun ‘Jonas Brothers: FIVE ALBUMS. ONE NIGHT.’-tour. Het gaat in de eerste plaats om 64 stops in Noord-Amerika dit najaar. Daarna zullen de broers naar Australië en Nieuw-Zeeland afreizen in februari en maart om in mei koers te zetten naar Europa.

In Europa zal de groep 21 concerten spelen in 14 verschillende landen. De Europese tour wordt afgetrapt in Oslo in Noorwegen op zaterdag 18 mei 2024. Vervolgens reizen de Jonas Brothers verder naar Kopenhagen in Denemarken op maandag 20 mei 2024 en Hamburg en Keulen in Duitsland op 21 en 22 mei 2024. Op zaterdag 25 mei zijn ze te zien in Barcelona in Spanje, gevolgd door Lyon in Frankrijk op maandag 27 mei en Milaan in Italië op dinsdag 28 mei. Op donderdag 30 mei zijn de Jonas Brothers te zien in Krakow in Polen, gevolgd door een reeks concerten van 1 tot 4 juni in Wenen (Oostenrijk), Praag (Tsjechië), München (Duitsland) en Zürich (Zwitserland). Na twee dagen rust is het op vrijdag 7 juni de beurt aan Parijs in Frankrijk, gevolgd door Antwerpen in België op zaterdag 8 juni 2024. Twee dagen later, op maandag 10 juni, staan de Jonas Brothers in Amsterdam in Nederland, gevolgd door vier concerten in het Verenigd Koninkrijk. Ze zijn daar te zien op 12 juni in Londen, 15 juni in Birmingham, 16 juni in Glasgow en 17 juni in Manchester. Op 19 juni 2024 is het de beurt aan Dublin in Ierland en het laatste concert van de tour staat gepland op 20 juni in Belfast in Noord-Ierland.

Het concert in Antwerpen gaat door in het Sportpaleis. De ticketverkoop gaat van start op vrijdag 4 augustus om 10 uur via de website van Live Nation. Wie zich registreert voor de Live Nation Presale kan al een dag eerder tickets proberen bemachtigen.

Bekijk hier alle data van de tour van de Jonas Brothers:

Meer
Lees meer...