Jung Kook (BTS) kondigt samenwerking met Usher aan

Amper een week na de release van 3D – Justin Timberlake Remix, komt Jung Kook opnieuw met een opvallende samenwerking. Deze keer gaat het om een samenwerking met de Amerikaanse singer-songwriter Usher. Hij zal te horen zijn op een nieuwe versie van het nummer Standing Next to You.

Het is ondertussen al bijna een maand geleden dat Jung Kook z’n eerste album ‘GOLDEN’ loste. Na de singles Seven (feat. Latto) en 3D (feat. Jack Harlow), die respectievelijk in juli en september verschenen, kwam samen met het album ook de derde single Standing Next to You en die krijgt nu een bijzondere remix.

Standing Next to You – Usher Remix

Vorige week verscheen 3D – Justin Timberlake Remix, maar nu is het al tijd voor de volgende remix van een nummer van Jung Kook van BTS. Het gaat om een nieuwe versie van de single Standing Next to You, waarvoor Jung Kook opnieuw beroep deed op een grote Amerikaanse naam.

Na Justin Timberlake viel de keuze deze keer op Usher, die je kan kennen van hits als Yeah!, DJ Got Us Fallin’ In Love en Love In This Club. Hij zal nu dus vermoedelijk ook een nieuw deel van het nummer van Jung Kook voor z’n rekening nemen. In de aankondiging van de samenwerking komen we te weten dat het gaat om een remix die een “fluweelzachte tint toevoegt aan de energieke sfeer van de originele versie”, waarbij de “synergie tussen de twee artiesten volledig tot z’n recht komt”.

Standing Next to You – Usher Remix verschijnt op vrijdag 1 december om 14 uur Koreaanse tijd, wat overeenkomt met 6 uur ’s morgens Belgische tijd.

Bekijk hier nog eens de videoclip van de originele versie van Standing Next to You van Jung Kook:

Meer
Lees meer...