K-popgroep IVE kondigt Engelstalige samenwerking met Saweetie aan

De K-popgroep IVE komt volgende week vrijdag, op 19 januari 2024, met een gloednieuw nummer. Het zal gaan om het eerste Engelstalige nummer van de girlgroup, waarvoor ze samenwerkten met de Amerikaanse rapper Saweetie.

De laatste jaren werken steeds meer Westerse artiesten samen met K-popgroepen. Zo werkte BTS al samen met onder andere Halsey, Nicky Minaj, Megan Thee Stallion en Coldplay, heeft BLACKPINK nummers met Dua Lipa en Lady Gaga, werkte (G)I-DLE samen met onze eigen Dimitri Vegas & Like Mike en had TXT deze zomer een hit te pakken met de Jonas Brothers. Nu heeft ook IVE een samenwerking aangekondigd.

All Night

De zeskoppige K-popgroep IVE maakte haar debuut in 2021 en werd al meteen razend populair. Het initiële succes van de groep had vooral te maken met leden Wonyoung en Yujin. Zij maakten in het verleden al deel uit van de K-popgroep IZ*ONE en hadden dus al een trouwe fanbase. Maar ook met hun nieuwe groep blijven ze scoren. Zo werden onder andere ELEVEN, LOVE DIVE, After LIKE en I AM gigantische hits in binnen- en buitenland.

Volgende week verschijnt het eerste Engelstalige nummer van IVE. Het gaat om het nummer All Night, dat een samenwerking zal zijn met de Amerikaanse rapster Saweetie. We kregen al een korte teaser van All Night, waaruit duidelijk wordt dat het gaat om een remake van het gelijknamige nummer van de groep Icona Pop uit 2013.

All Night van IVE feat. Saweetie verschijnt op vrijdag 19 januari 2024 om 9 uur ’s ochtends Koreaanse tijd, wat overeenkomt met 1 uur ’s nachts in de nacht van donderdag op vrijdag in België.

Beluister hier de teaser voor All Night van IVE feat. Saweetie:

Meer
Lees meer...