‘Love Island’-koppel Eilish en Gianni na drie jaar uit elkaar

Er lijkt soms een beetje een vloek te rusten op Love Island. Want terwijl er net nieuwe koppels gevormd waren in een nieuw seizoen, krijgen we ook slecht nieuws. Gianni en Eilish, die elkaar leerden kennen in het tweede seizoen van Love Island, hebben namelijk een punt gezet achter hun relatie.

Het afgelopen seizoen van Love Island was op liefdesvlak een seizoen met wisselend succes. Van de drie finalisten hebben er namelijk al twee een punt gezet achter hun prille relatie. Het gaat om Nycole & Jonna en Garbi & Junar. Winnaar Kimmy en Kengi zijn daarentegen wel nog gelukkig samen. Daarnaast zijn er ook nog enkele andere deelnemers van het afgelopen seizoen die nog aan het daten zijn.

Van de vorige seizoenen is de balans ook maar mager. Het grootste succesverhaal vormde zich in het derde seizoen. Daar haalden Lio en Marvin vreemd genoeg niet eens de finale, maar dat hield hen verder niet tegen. Het koppel heeft ondertussen al een kind en is nog steeds gelukkig samen.

Eilish en Gianni

Van het eerste seizoen van Love Island is er daarentegen niemand meer samen, en dat is nu ook het geval voor het tweede seizoen. Winnaars Mert en Joan zetten daar eerder al een punt achter hun relatie en dat hebben nu ook Gianni en Eilish gedaan. Zij waren tot voor kort nog samen en kwamen zelfs extra in de aandacht omdat de broer van Eilish, Thijn, dit seizoen zijn opwachting maakte in de villa als bombshell.

Twee weken na de finale van het vierde seizoen heeft Eilish nu aangekondigd dat zij en Gianni uit elkaar zijn. “Voor veel van jullie onverwacht, maar ik en Gianni willen iets met jullie delen. Soms is liefde en houden van ook loslaten, en dat is wat wij gaan doen. Wij houden nog steeds heel erg van elkaar en gaan daarom als goede vrienden uit elkaar. Voor ons beiden is dit een hele grote klap, iets wat wij beiden rustig en op ons eigen tempo moeten verwerken. Wij willen dit persoonlijk met jullie delen voordat er roddels de ronde zouden beginnen te doen. Dit omdat wij beiden heel veel respect hebben voor onze relatie”, schrijft ze daar.

Meer
Lees meer...