‘Love Island’: Nycole geeft meer uitleg over reden van breuk met Jonna

Hoewel Love Island nog maar pas afgelopen is, is de eerste prille relatie al even voorbij. Nycole en Jonna waren nog maar pas terug van Tenerife of die eerste zette al een punt achter hun verhaal. In Back From The Island van YouTuber Fawry not Sawry heeft ze nu meer uitleg gegeven bij die beslissing.

Tussen Kimmy & Kengi, de winnaars van het meest recente seizoen van Love Island, lijkt het nog steeds grote liefde. Daarnaast is er ook nog contact tussen onder andere Job & Nathalia, Lot & Kevin en Thijn & Naomi.

Minder goed verging het Jonna en Nycole. Zij zijn namelijk nu al uit elkaar. Na die breuk gaf Jotta al een korte uitleg over de reden, maar is Nycole daar dieper op ingegaan. “Er is niet echt veel speciaals gebeurd. Het is niet dat hij iets heeft gedaan buiten de villa, iets ergs of zo met een ander meisje, waardoor het klaar is”, begint ze haar uitleg. “Maar je leeft daar zo in een bubbel. Je bent 24 uur met elkaar, dus wanneer je terugkomt in de realiteit en je blikt terug op wat er allemaal is gezegd …”

Casa Amor

In de villa kenden Nycole en Jonna een woelig begin van hun relatie. Vooral Casa Amor gooide roet in het eten. Daar kuste Jonna namelijk met iemand anders, waarna hij uiteindelijk toch voor Nycole koos. “Jonna zei blijkbaar tegen Thirza: ‘er is nog een houten deur’. Er is wel een ‘deur’ maar die is van hout. Maar toen hij terugkwam van Casa Amor had hij dat niet gezegd. Snap je wat ik bedoel? Hij zei alleen dat hij met haar had gekust, maar niet dat hij nog aan het twijfelen was tussen ons twee. Dat zei hij niet. Dat waren uitspraken die ik niet hoorde. En ook hoe ik mezelf ging verantwoorden naar hem toe na die movie night. Toen ik daar naar terugkeek, dacht ik: ‘dat zou ik normaal nooit zo doen'”, gaat ze verder.

Meer
Lees meer...