‘Love Island’: Hoe gaat het nu tussen Lot en Kevin?

Het meest recente seizoen van Love Island ligt nog niet zo lang achter ons, maar toch beweegt er nog heel wat op liefdesvlak bij de deelnemers. Zo is er nog steeds contact tussen Kevin en Lot, die Love Island vlak voor de finale moesten verlaten.

Zaterdagavond konden we op Streamz kijken naar de finale van Love Island. Drie koppels namen het daar tegen elkaar op. Kimmy & Kengi haalden het uiteindelijk van Garbi & Junar en Jonna & Nycole, waarbij die laatste al opnieuw uit elkaar zijn. Kort voor die finale moesten Job & Nathalia en Kevin & Lot Love Island verlaten, maar dat wil niet zeggen dat zij niet proberen hun prille relatie te doen werken.

Kevin & Lot

De bombshells van dit jaar in Love Island zorgden voor enkele verrassingen. Zo waren er met Job en Amandine twee voormalige bewoners. Ook Kevin was een bekend gezicht, toch voor Jonna. De twee zijn namelijk broers en kwamen zo dus samen in Love Island.

Bij de eerste koppeling na zijn komst koos Kevin voor Garbi. Vlinders waren er wel niet tussen de twee, waardoor ze zich allebei besloten open te stellen tijdens Casa Amor. Daar leerde Kevin Lot kennen en met haar was er duidelijk een betere klik.

Contact

Op Instagram deelde Lot eerder deze week al kort iets over haarzelf en Kevin. “Ons avontuur stopt hier niet”, klonk het toen. Ondertussen heeft de Nederlandse ook gereageerd op enkele vragen van fans over hen. Daar liet ze weten dat er nog steeds contact is. “Kevin en ik hebben elkaar elke dag gezien nadat we terug zijn. Ik hoop dat hij nog niet gek van mij wordt. Op dit moment hebben we het heel gezellig en gaan we zien wat de toekomst brengt”, legt ze uit.

Meer
Lees meer...