‘Love Island’: Zo gaat het nu met Thijn en Naomi

Het nieuwe seizoen van Love Island zit er ondertussen al bijna een week op. In de finale wonnen Kengi en Kimmy overtuigend. Zij gingen dus met de hoofdprijs naar huis én lijken ook nu nog steeds gelukkig samen te zijn. Maar hoe gaat het met de andere duo’s? Thijn gaf alvast een update over zijn band met Naomi.

De finale van Love Island ging tussen Kengi & Kimmy, Jonna & Nycole en Garbi & Junar. Maar ook voor de finale vielen er al enkele duo’s af die het goed met elkaar konden vinden. Net voor de finaleweek waren dat Thijn en Naomi. Zij kozen bij de laatste herkoppeling voor elkaar, maar dat was niet genoeg om in het spel te blijven. Toch lijken de twee nog steeds contact te hebben.

Thijn en Naomi

Het parcours van Naomi en Thijn is wat ingewikkelder dan bij de anderen. Naomi zat namelijk al sinds het begin in het spel en koos in eerste instantie voor Kluuk. Dat veranderde toen Job in het spel kwam en ze voor hem koos. Met Job leek Naomi het wel goed te kunnen vinden, tot Casa Amor. Daar leerde Job Nathalia kennen, waarna hij Naomi liet zitten.

Het leek er dus even op dat zij bij de volgende herkoppeling als single naar huis zou gaan. Maar toen maakte Thijn dan weer een opvallende beslissing. Thijn gaf na een korte koppeling aan Amandine en Zoë én een terugkeer uit Casa Amor met Daphné namelijk toe dat hij Naomi wel beter wilde leren kennen. Uiteindelijk koos hij voor haar net voor de finale.

Toekomst

Omdat die koppeling zo laat kwam, werd het duo er uiteindelijk al voor de finale uitgestemd. Toch wilden de twee elkaar beter leren kennen. Dat lijkt nu ook zijn vruchten te hebben afgeworpen, want de twee kunnen het nog steeds goed met elkaar vinden.

“We hadden graag langer in de villa willen blijven om elkaar nog beter te leren kennen, en te kijken of er meer kon ontstaan, maar helaas moesten we naar huis”, vertelt Thijn aan Grazia. “We hebben afgesproken dat we elkaar blijven horen en het is op dit moment echt heel gezellig. De interesse in Naomi is er zeker, dus wie weet …”

Meer
Lees meer...