Man stuurt tijdens vlucht dickpics naar iedereen op vliegtuig

Dat TikTok soms vol bizarre verhalen staat, is geen geheim meer, en ook deze keer vonden we op de app een opvallende en opmerkelijke video. In de video van TikTok-gebruiker @DaddyStrange333 is te zien hoe een man wordt aangesproken op het feit dat hij via AirDrop dickpics heeft verstuurd naar zijn medepassagiers.

Op vliegtuigen gebeuren er soms rare dingen. Eerder schreven we al over een meisje dat vertelde dat de man naast haar masturbeerde tijdens de vlucht en was er ook een meisje dat naast een man met een voetfetisj zat. Ook dit verhaal kan aan dat lijstje worden toegevoegd. Want tijdens een vlucht van SouthWest Airlines heeft een man een dickpic van zichzelf verspreid op het vliegtuig. Dat deed hij via AirDrop.

Dickpic

Het voorval speelde zich af in een vol vliegtuig. In de video van @DaddyStrange333 is er niet veel te zien, maar wordt de situatie vooral uitgelegd. Terwijl de man in kwestie vol in beeld zit vertelt de voice-over wat er geschreven staat. “Meet Larry, die zonet foto’s van zijn peepee airdropte naar iedereen op het vliegtuig. Gelukkig heb ik het gezien en meteen iemand aangesproken”, was er te horen.

“Ik zag dat AirDrop openstond op zijn iPad, dus ik wist dat hij het was. En ja, daarna heb ik er een groot drama van gemaakt”, zette de TikTokker in zijn caption. Ook een stewardess vroeg de man waarom hij dat precies deed. Op die vraag antwoordde hij doodleuk: “Omdat ik het wel grappig vond.”

De man bleef ook daarna onverschillig reageren op de hele kwestie. Hij toonde zelfs nog een extra foto van zichzelf en een vrouw die hem oraal bevredigde. Uiteindelijk lieten de stewardessen hem weten dat een aantal FBI-agenten hem zouden opwachten aan de grond. Hij werd na het landen dus door hen naar buiten geëscorteerd. Dat meldt New York Post.

Bekijk de TikTok hier:

@daddystrange333

Lawrence Martin from Texas, grossssssss. I saw his ipad had airdrop open so I knew it was him, and yes, i sure did make a scene

♬ original sound – DaddyStrange
Meer
Lees meer...