‘Stranger Things’-actrice Millie Bobby Brown (19) is verloofd

Millie Bobby Brown (19) bekend van haar rol als Eleven in Stranger Things, is verloofd met Jake Bongiovi. Het koppel kondigde het aan op Instagram met enkele foto’s.

Millie Bobby Brown (19) is al drie jaar samen met haar vriend, Jake Bongiovi,(20). De actrice en de zoon van Jon Bon Jovi beslisten nu hun relatie naar het volgende niveau te tillen. Het jonge koppel kondigt met enkele kiekjes op Instagram aan dat ze vanaf nu als verloofden door het leven gaan.

Insta-official

Beiden postten ze een foto op Instagram om het nieuws aan te kondigen. Millie plaatste een foto van hen al knuffelend op het strand. Aan haar linkerhand is een diamanten ring te spotten. Het opschrift gaat als volgt: “Ik heb nu drie zomers van je gehouden, schat, ik wil ze allemaal nog van je houden.” Die woorden zijn een verwijzing naar de songtekst van Taylor Swifts Lover.

Ook Jake kondigde het nieuws aan met een foto van diezelfde omhelzing en een foto vanop een boot. Hij schreef “Voor altijd.” Heel wat vrienden feliciteerden het jonge koppel al in de reacties.

De twee tortelduifjes begonnen met daten in 2021. In juni deden de geruchten al de ronde nadat ze samen een foto postten met het opschrift “BFF’s”. Enkele maanden later, in november, lieten de twee dan weten dat ze een koppel vormden met een foto vanop de London Eye.

Jong en succesvol

Het is een succesvol jaar voor Millie Bobby Brown. Ze rondt nu de opnames af van het vijfde en laatste seizoen van Stranger Things. Bovendien zal de serie een animatieversie krijgen waarvoor ze misschien stemacteur zal kunnen zijn. Daarnaast kondigde ze ook aan dat ze een eigen boek uitbrengt dit jaar. Maar bovenal, natuurlijk, de verloving.

Meer
Lees meer...