Netflix stelt cast ‘The Devil’s Plan’ voor met Seungkwan van SEVENTEEN

Netflix heeft een eerste foto gedeeld van de deelnemers van de nieuwe Zuid-Koreaanse realityreeks The Devil’s Plan. We wisten al dat we in The Devil’s Plan zowel bekende als onbekende deelnemers te zien zouden krijgen en enkele van die bekende deelnemers zijn nu bekendgemaakt. Daarbij is ook Seungkwan van de populaire K-popgroep SEVENTEEN.

Zuid-Koreaanse content blijft scoren op Netflix. Denk zo maar aan de populaire fictiereeksen The Glory en Celebrity en de films JUNG_E en Unlocked. Maar ook non-fictie van Zuid-Koreaanse bodem weet een groot publiek te bereiken. Zo wist Netflix al te scoren met verschillende datingshows als Single’s InfernoChange Days en Nineteen to Twenty, maar ook andere realityreeksen als Physical: 100 en Siren: Survive the Island vielen in de smaak. Gisteren deelde de streamingdienst nog de officiële trailer voor de zombierealityreeks Zombieverse en nu is er een eerste update over het mysterieuze The Devil’s Plan.

The Devil’s Plan

Er is nog niet veel geweten over The Devil’s Plan. Enkel dat het zou gaan om een psychologisch spel, waarbij bekende en onbekende Zuid-Koreanen het tegen elkaar opnemen. In totaal staat er 500 miljoen won op het spel, wat overeenkomt met zo’n 354.000 euro. Voor de bekende deelnemers begint het spel met de keuze of ze het spel willen betreden als hun bekende zelf of hun werkelijke identiteit geheim willen houden.

De reeks werd gemaakt door producer Jeong Jong-yeon, die in het verleden al verschillende andere mysterieuze spelprogramma’s maakte. De bekendste daarvan zijn The Genius, Society Game en The Great Escape. Hij was daarnaast ook verantwoordelijk voor Korea’s Got Talent.

Deelnemers

Hoewel de inhoud van The Devil’s Plan voorlopig nog een goed bewaard geheim is, komen we wel al te weten wie de bekende gezichten in de reeks zullen zijn. Het gaat daarbij in de eerste plaats om Seungkwan van de K-popgroep SEVENTEEN. Hij krijgt het gezelschap van enkele acteurs. Ha Seok-jin (Radiant Office), Lee Si-won (Memories of the Alhambra) en Park Kyung-rim (Imitation).

Verder zullen ook YouTubers Cho Yeon-woo (proyeonwoo), Hye-song (amazingc0met), Guillaume Patry (wine__story), Kwe-do (Unrealscience) en Kwak Yoon-bin (Kwaktube) te zien zijn in The Devil’s Plan. Net als influencer Danielle Suh en pokerspeler Kim Dong-jae.

Bekijk hier de voorstelling van de deelnemers:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...