Nieuw seizoen ‘Stukken van Mensen’ deze maand nog te zien

Heel binnenkort krijgen we weer nieuwe afleveringen van Stukken van Mensen te zien. Vanaf 28 oktober gaan verschillende kopers de strijd om de meest unieke kunststukken terug aan. Ook deze keer keren er heel wat bekende gezichten terug, maar ook enkele geheime kopers zullen hun intrede doen. Die zullen voor wat extra druk op de ketel zorgen.

Stukken van Mensen is ondertussen al enkele jaren een van de vaste waarden op Play4. Het programma laat mensen uit alle hoeken van het land langskomen om enkele van hun kunststukken voor te stellen. Vervolgens gaan ze langs bij enkele topdealers die proberen om dat stuk voor een goede prijs over te kopen. Soms gaat het over kleine verzamelstukken van amper 100 euro, maar ook stukken van duizenden euro’s passeren de revue.

Nieuw seizoen

In het nieuwe seizoen staan er opnieuw zes topdealers klaar. Het gaat over Bie Baert, Sofie Van de Velde, Frank Van Laer, Yves Chung, Carlo Bonte en Paul De Grande. Boris Devis, die eerder nog te zien was in Celebrity Masterchef, is deze keer niet te zien. Ook deze keer gaan de dealers de strijd aan om het beste kunststuk, de nieuwste creaties en de leuke hebbedingen.

Toch is er een groot verschil met de vorige jaren, want in het nieuwe seizoen krijgen ze soms concurrentie van een geheime koper. Ze weten niet wie die persoon is, waardoor ze die ook heel moeilijk kunnen inschatten. Ook enkele bekende gezichten komen opnieuw langs met een eigen werk en dat zijn dit jaar Frank Raes, Petra De Sutter, Isolde Lasoen, Sven De Leijer, Wendy Van Wanten, Cath Luyten, Wim Soutaer en Jan Peumans.

Stukken van Mensen is vanaf 28 oktober elke zaterdag om 21.10 te zien op Play4.

Meer
Lees meer...