Nieuwe aflevering ‘True Crime Belgium: Liefde in Wanhoop’ over tragische kindermoord krijgt trailer

True Crime Belgium is terug met een nieuwe aflevering. Deze keer gaat het programma over de tragische en hartverscheurende moord op de zesjarige Ryan Coemand. Dat verhaal zorgde enkele jaren geleden voor een koude rilling door Bree, Limburg en zal nu volledig belicht worden.

True crime is al jaren populair en lijkt niets aan interesse te moeten inboeten. Zo begon er recent met Play Crime zelfs een speciale extra zender die zich op het genre focust. Daarnaast is er uiteraard ook het succesvolle programma True Crime Belgium dat zijn schijnwerpers richt op de meest berichte zaken uit ons land. Zo was er recent een special over de terreurdaad van Hans Van Themsche.

Liefde in Wanhoop

Nu is het programma terug met een nieuwe aflevering die de naam Liefde in Wanhoop kreeg. Die brengt je terug naar 26 december 2018. Op die dag vermoorde Tama Nuijts namelijk haar eigen amper zesjarige kindje Ryan Coemand.

True Crime Belgium: Liefde in Wanhoop gaat terug naar de momenten voor, tijdens en na die gruwelijke daad. Er zijn gesprekken met Stefan, de vader van Ryan, en zijn halfzussen Melissa en Alyssia. Het programma brengt ook Vivian aan het woord. Zij verloor haar eigen baby Daan door het shaken baby syndroom, veroorzaakt door haar ex-partner, en is nu samen met Stefan. Samen proberen ze hun onmetelijke verdriet te verwerken. Tot slot zijn er gesprekken met de procureur en de gerechtspsychiater om de psyche van Tamara te onderzoeken.

Bekijk hier de trailer van True Crime Belgium: Liefde in Wanhoop:

True Crime Belgium: Liefde in Wanhoop is vanaf donderdag 8 februari te zien op Streamz.

Meer
Lees meer...