Noorse kerstserie ‘A Storm for Christmas’ staat nu op Netflix

Vanaf vandaag kan je op Netflix kijken naar de nieuwe kerstreeks A Storm for Christmas (Julestorm). De reeks werd gemaakt door dezelfde makers als Home for Christmas (Hjem til Jul). Deze keer neemt regisseur Per-Olav Sørensen ons mee naar de luchthaven van Oslo.

Netflix blijft inzetten op kerst dit jaar. Zo verschenen eerder al Falling For Christmas met Lindsay LohanChristmas with You en The Noel Diary. En nu komt daar nog een kerstserie bij: A Storm for Christmas, die vanaf vandaag te vinden is op Netflix.

A Storm for Christmas 

In 2019 verscheen het eerste seizoen van de Noorse kerstreeks Home for Christmas (originele titel: Hjem til Jul) op Netflix. Een jaar later was het tijd voor het tweede en laatste seizoen. Home for Christmas gaat over de 30-jarige Johanna (Ida Elise Broch) die in sneltempo op zoek moet naar een date om mee te nemen naar haar familiefeest. Home for Christmas kreeg recent ook een Italiaanse remake, I Hate Christmas, die ook te vinden is op Netflix.

De Noorse reeks kon op heel wat fans rekenen, waardoor Netflix een nieuwe reeks bestelde bij regisseur Per-Olav Sørensen. A Storm for Christmas (Julestorm) speelt zich af in de luchthaven van Oslo net voor Kerstmis. Op dat moment zijn heel wat mensen in de luchthaven om naar hun familie in het buitenland te vliegen. Anderen zijn dan weer net geland om naar hun familie in Noorwegen te gaan voor kerst, terwijl nog anderen net het plan hebben om het hele kerstgebeuren te ontvluchten. Maar dan breekt er een grote storm uit, waardoor niemand de luchthaven mag verlaten. Alle mensen die op dat moment in de luchthaven zijn, moeten dus noodgedwongen kerst vieren op wat waarschijnlijk de meest ongezellige plaats ter wereld is. En Love Actually-gewijs komen al hun verhalen op een manier samen. 

Trailer

In de officiële trailer voor A Storm for Christmas kregen we al enkele van die verhalen te zien. Daarbij werd ook al meteen duidelijk dat er heel wat plaats is voor humor in de reeks, maar ook voor ontroerende momenten.

Wie Home for Christmas heeft gezien, kan in de trailer ook Ida Elise Broch herkennen. Zij was in Home for Christmas te zien als hoofdpersonage Johanne. Daarnaast is ook Valter Skarsgård (ja, de broer van Alexander en Bill) te zien in de reeks. 

Bekijk hier de officiële trailer voor A Storm for Christmas:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...