Paris Hilton lost nieuwe versie van haar iconische hit ‘Stars Are Blind’ met Kim Petras

Paris Hilton heeft een nieuwe versie gelost van haar megahit Stars Are Blind uit 2006. Op het nummer krijgt ze het gezelschap van niemand minder dan Kim Petras. De nieuwe versie heeft voorlopig nog geen videoclip gekregen, maar zal wel live gebracht worden tijdens Paris Hiltons concert dat op 7 juni doorgaat in Los Angeles.

17 jaar nadat het nummer origineel verscheen, heeft Paris Hilton een nieuwe versie van Stars Are Blind uitgebracht. In Taylor Swift-stijl doopte ze het nummer om tot Stars Are Blind (Paris’ Version) en schakelde ze Kim Petras in als featuring artist.

Stars Are Blind (Paris’ Version) feat. Kim Petras

In 2006 bracht Paris Hilton haar eerste (en nog steeds enige) album uit. Stars Are Blind werd de grootste hit van dat album en heeft nu een nieuwe versie gekregen. Bij de post over het nummer op Instagram liet Paris weten dat ze bewust koos voor Kim Petras als featuring artist. “Sinds Kim dit nummer zong op mijn huwelijk wist ik dat ik een officiële versie met haar wilde uitbrengen”. Paris Hilton trouwde op 11 november 2021 met Carter Reum. Begin dit jaar verwelkomde het koppel hun eerste kindje samen.

Het is niet de eerste keer dat Paris Hilton en Kim Petras samenwerken. Zo was Paris Hilton in 2017 te zien in de videoclip voor I Don’t Want It All, het debuut van Kim Petras. Het is nog niet duidelijk of Stars Are Blind (Paris’ Version) feat. Kim Petras een videoclip zal krijgen.

Eind vorig jaar liet Paris Hilton aan Variety weten dat ze werkt aan nieuwe muziek. Het is moeilijk en heel technisch maar ik heb al enkele nieuwe nummers gemaakt en ik kijk ernaar uit om te zien wat ik nog kan doen. Er komen nieuwe nummers en heel wat nieuwe ideeën en projecten die er sneller aankomen dan je denkt.” Het eerste daarvan is met Stars Are Blind (Paris’ Version) feat. Kim Petras dus een feit.

Beluister hier de nieuwe versie van Stars Are Blind van Paris Hilton met Kim Petras:

Bekijk hier nog eens de originele videoclip van Stars Are Blind:

Meer
Lees meer...