‘Physical: 100’ maakt volgende lading deelnemers bekend met een “it-body”

Vorige week maakte Netflix de releasedatum voor het tweede seizoen van Physical: 100 bekend. Daarin zullen honderd deelnemers uit verschillende velden het opnieuw tegen elkaar opnemen in team- en individuele opdrachten om zo uit te maken wie de beste fysiek heeft. Nadat Netflix vorige week al twee groepen bekendmaakte, is het nu tijd voor de derde groep en die bestaat uit personen met een “it-body”.

Vanaf dinsdag 19 maart kan je op Netflix kijken naar het tweede seizoen van het Zuid-Koreaanse spelprogramma Physical: 100. Daarin zullen we honderd nieuwe deelnemers aan het werk zien. De derde groep met deelnemers kreeg de naam “it-body” en bestaat eigenlijk uit doodgewone mensen, die wel beschikken over een indrukwekkend lichaam. Van een verpleegkundige en een timmerman tot een ballerino en verschillende CEO’s.

Underground

In Physical: 100 strijden honderd mensen voor de titel van “persoon met de beste fysiek”. In de eerste aflevering stonden honderd spierbundels aan de startlijn. Het ging daarbij om 77 mannen en 23 vrouwen. Deze waren afkomstig uit uiteenlopende velden. Het ging zo om verschillende olympische medaillewinnaars, maar ook brandweermannen, landbouwers, dansers, stuntmensen, muzikanten en militairen. Uiteindelijk was het snowboarder en crossfitter Woo Jin-yong die wielrenner Jung Hae-min kon verslaan in de finale en zo met de overwinning aan de haal ging.

Het eerste seizoen werd een succes voor Netflix, waardoor het tweede seizoen al snel bevestigd werd. Enkele maanden geleden kwamen we ook te weten dat het tweede seizoen een nieuw thema zal hebben. In een persconferentie samen met autoverkoper Jo Jin-hyeong en vrouwelijke worstelaar Jang Eun-sil, fan favorites uit het eerste seizoen, liet maker Jang Ho-gi weten dat het tweede seizoen geïnspireerd is op de mijnbouw in de jaren 50 en 60. Daardoor zal het seizoen zich dan ook ondergronds afspelen.

It-body

Vorige week leerden we al 46 deelnemers voor het tweede seizoen van Physical: 100 kennen. Die werden ondergedeeld in de groepen “The Warriors“ en “National Athletes“. Nu komt daar nog een derde groep bij, die de naam “it-body” kreeg en dus bestaat uit uiteenlopende mensen.

 1. Hwang Choong-won (operateur van zwaar materiaal)
 2. Lee Hyun-jin, 38 (acteur)
 3. Ko Hyo-joo, 35 (skatester)
 4. Hong Da-eun (boomverzorgster)
 5. Power Who YAMI (cosplayer)
 6. Kim Ki-hyuk (omroeper)
 7. Kim A-mu-gae (YouTuber)
 8. Ahn Sung-hwan, 29 (CEO van een foodservice-bedrijf)
 9. Sim Sung-eon (verpleegkundige)
 10. Son Yeong-seok (kantoormedewerker)
 11. Wi Sung-oh (trainer)
 12. Yoon Han-jin, 24 (student)
 13. Jang Yoon-sung (CEO van een foodservice-bedrijf)
 14. Jeon Hee-jeong (stuntvrouw)
 15. Jo Han (student)
 16. Ju Sung-min (dokter)
 17. Juyang, 28 (CEO van een kledingzaak)
 18. Kim Hee-hyun, 36 (ballerino)
 19. Kim Bong-yun (timmerman)
 20. Kang Ki-jun (Jige-drager, een Jige is een Koreaanse traditionele rugzak om zware voorwerpen mee te verplaatsen)

Samen met de 19 “Warriors” en 27 “National Athletes” die eerder al bekendgemaakt werden, kennen we nu dus 66 deelnemers voor het tweede seizoen van Physical: 100. Het gaat om 19 vrouwen en 47 mannen.

Bekijk hier de video met de voorstelling van de groep “it-body“:

Het tweede seizoen van Physical: 100 is vanaf dinsdag 19 maart 2024 te vinden op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...