Rita Ora gaat meedoen in ‘Beauty and the Beast’-spin-off op Disney+

De Beauty and the Beast-serie op Disney+ krijgt alsmaar meer vorm. De opnames van de spin-off, die de naam Little Town kreeg, gaan binnenkort van start en daar horen ook een groot aantal nieuwe acteurs bij. Naast een aantal oude bekenden zal ook zangeres Rita Ora te zien zijn in de reeks.

Rita Ora ruilt haar zangcarrière weer even in voor een acteercarrière, want de Kosovaars-Britse zal binnenkort te zien zijn in Little Town, de spin-offserie van Beauty and the Beast over Gaston en Le Fou. Het is niet de eerste keer dat Ora een uitstap maakt naar het grote scherm, want ze was eerder al te zien in de Fifty Shades-films en Pokémon: Detective Pickachu.

Little Town

De nieuwe reeks zal focussen op het verhaal van Gaston (Luke Evans) en Le Fou (Josh Gad), zoals ze in de laatste live-actionversie van Beauty and the Beast uit 2017 te zien waren. In een recent interview met Variety liet Gad weten dat de opnames in de lente zouden beginnen, en dat hij enthousiast was over het script en de mensen waarmee hij mocht samenwerken.

Eén van die mensen is dus zangeres Rita Ora, die eerder al te zien was in onder andere de Fifty Shades-franchise en Fast and Furious 6. Door haar rol in Little Town brengt Ora nog meer Disneyspirit mee naar huis, want vriend Taika Waititi is binnenkort al te horen in Lightyear, ook van Disney. Naast Luke Evans, Josh Gad en Rita Ora maken ook Fra Fe (Hawkeye), Briana Middleton (The Tender Bar) en Jelani Alladin (Frozen, the musical) deel uit van de cast, en componist Alan Menken zal voor een aantal originele songs zorgen.

Wanneer de serie precies uitkomt, is nog niet bekend.

https://twitter.com/RitaOra/status/1490770005092409367

Nog geen abonnement op Disney+? Geen zorgen! Klik hier en bespaar 15 procent op een jaarabonnement.

Meer
Lees meer...